2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور مشکوک شدی به نظرت میاد چی مصرف میکنه 

آخه گوشیش رو چک کردم یکی از دوستاش نوشته بود حرفای سر بساط رو نباید جدی گرفت و یکی هم گفته بود بافت میزنی یا ش؟؟ 

خودمم نفهمیدم یعنی چی.. در ضمن خیلی سیگار میکشن و چند وقتیه آبریزش بینی داره... 

آخه گوشیش رو چک کردم یکی از دوستاش نوشته بود حرفای سر بساط رو نباید جدی گرفت و یکی هم گفته بود بافت ...

خیلی مواظب باش احتمالا اگه چیزی باشه تازه است راه برگشتم داره   اگه میشه یه روز کامل پیشش باش ببین حالش چطوره اخلاق تغیر نکرده 

خیلی مواظب باش احتمالا اگه چیزی باشه تازه است راه برگشتم داره   اگه میشه یه روز کامل پیشش باش ب ...

آخه واسه دیر انزالی قرص بایمادول میخوره اونم فقط آخر هفته ها... ولی چند باری تو جیباش دیدم. 

یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که ما فقط همون آخر هفته ها با هم هستیم بخاطر شغلش از هم دوریم. 

تلاش برای فهمیدن کمکی بهت نمیکنه جز عذاب

اول بشین با خودت دو دوتا چهارتا کن.ببین واقعا فهمیدن شما کمکی میکنه.اگه شوهرتون با فهمیدن شما به خودش میاد و راه گشاست که بسم الله ولی اگه فهمیدی و شوهرت اراده ترک نداشت فقط  راهی واسه اشکار شدن و رودرو کشیدنش باز میشه چون قبح قضیه ازبین رفته

اگه احساس میکنی که شوهرت کلا زیربار این موضوع که معتاد هستن نمیره پس اصلا خودت رو اذیت نکن و تلاش برای فهمیدن این موضوع نداشته باش چون خیلی اذیت میشی 

تلاش برای فهمیدن کمکی بهت نمیکنه جز عذاب اول بشین با خودت دو دوتا چهارتا کن.ببین واقعا فهمیدن شما ک ...

چند بار که بهش گفتم میگه من بچه نیستم که گرفتار بشم.. اگه باشه هم به قول شما راس میگی انکار میکنه و راه به جایی نمیبرم.. 

آخه واسه دیر انزالی قرص بایمادول میخوره اونم فقط آخر هفته ها... ولی چند باری تو جیباش دیدم.  ی ...

هی پس کارت زاره اگه الان نتونی تشخیص بدی تا اخر عمرش خدایی نکرده بیچاره میشه به قرص ربطی نداره اگه چیزی مصرف کنه لاغر میشه بی اخلاق میشه بعضی ها چشماشون یه برق خاصی داره لامصب من از بچه گی دیدم از ۱۰۰ فرسخی تشخیص میدم واقعا ادمو بیچاره میکنه   اگه یه همچین چیزی خدایی نکرده بووود به زور بفرستش اجباری ۳ماه نگه دارن تا همین اول راه بتونه برگرده 

هی پس کارت زاره اگه الان نتونی تشخیص بدی تا اخر عمرش خدایی نکرده بیچاره میشه به قرص ربطی نداره اگه چ ...

نه همسرم اضافه وزن هم دارن... شاید تفریحی مصرف میکنه... فقط نگرانم و استرس دارم... 

چند بار که بهش گفتم میگه من بچه نیستم که گرفتار بشم.. اگه باشه هم به قول شما راس میگی انکار میکنه و ...

اگه جز این مورد که داره به خودش ضربه میزنه در واقع 

مشکلات خاصی باهم ندارین  بیخیال شو

چون درست کردنش بسیار سخته

اگه جز این مورد که داره به خودش ضربه میزنه در واقع  مشکلات خاصی باهم ندارین  بیخیال شو چ ...

نه خداروشکر مشکل دیگه ای نیست... فقط استرسش منو از پا درمیاره. 

مرسی از هم صحبتی.... هم فکری...