2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسم داغونم کرد 😂😂😂😂

233 بازدید | 16 پست

پیام دادم برا کار 

نوشته مهارت خاص نوشتم مهارت خاصی ندارما فقط حافظم خوب هست 

🤪🤪🤪🤪الان دارم از خجالت آب میشم طرف هم سریع خوند 

دعا کنید کار بشه خیلی خوبه محیطش 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیییییزوم ان شالله خیره اما چرا اینطوری نوشتی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

باشه عزیزم ایشالله به هدفت برسی

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

مینوشتی خودن نمیگماااا..همه میگن😂😂😂اینجوری حتما قبولی😁😁

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

🤣😂😂😂✌✌✌

منم یه بار به یکی پیام دادم .تو آگهی نوشته بود پیام پاسخگو نیستم.منم دیدم راهش دوره گفتم بذار سوالاما بپرسم تو پیام و بعد برم مصاحبه... آقا عصبانی شد و اومد گفت خانم نوشتم پیام جواب نمیدم که! گفتم خب نده ... من اصلا یکی که پیام جواب نمیده را باهاش همکاری نمیکنم .بعدم بلاکش کردم🤣🤣🤣

بعدم مثل خر کوری دویدم دنبال کار بعدی... هر روزم به خودم میگفتم اخه مدیر عاملی چیزی هستی اینقدر کلاس میذاری واسه خودت.پولم خوبه نداری و اینقدر راحت و پادشاه وار رفتار میکنی 😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

🤣😂😂😂✌✌✌ منم یه بار به یکی پیام دادم .تو آگهی نوشته بود پیام پاسخگو نیستم.منم دیدم راهش دوره گفت ...

😂😂😂😂من یکی بود گفتم فردا صبح میام 

صبحش با دوستام رفتم کافه گوشیم خاموش کردم بهم پیام داده بود

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔