2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

73 بازدید | 5 پست

سلام نی نی من تو بیمارستان موقع ترخیص زردی نداشت الان هشت روزشه میگن داره عددش یازده هست.دکتر گفت بزارین دستگاه بهتره ولی تاکید هم نکرد  خیلی سخته چون باید باچشم بسته ولخت تو دستگاه نگه داریم تو خونه.خوراکی وخوردنی راه حل دارین من رعایت کنم بهتربشع؟تجربه هاتونو میگین

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

سهل انگاری نکن اصلا خطرناکه برابچه،ببرش توبیمارستان بذارنش دستگاه

نگفتن بیمارستان گفت اجاره کنین خونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیر خشت بهش بده، کلم بگیر برگ کن بذار رو بدنش از زیرِ لباس

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
نگفتن بیمارستان گفت اجاره کنین خونه

چیزی نیس اصن نترس بچه خواهرمنم داشت دستگاه اجاره کردن تو خونه  سه روزه زردیش رفت.فقط چشم ببند بزار واسش نور اذیتش نکنه فقط مای بیبی باشه لختش کن

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

شیر خشت بهش بده، کلم بگیر برگ کن بذار رو بدنش از زیرِ لباس

مرسی عزیرم الان مامانم میخواد دوقطره شیر خشت بده بهش،فردام کلم میگیرم