2777
2789
عنوان

چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 41 پست
خب داخل زندگیمه دوس ندارم از این کارا کنه چون ب حرفاش گوش میدم همیشه

عزیزم بلخره عموش هست نمی تونه کل خانوادش رو هیچی نشده حذف کنه به قول همسر من یه عمر با اونا زندگی کردم الان که ازدواج کردم بهشون بگم هری من برای خودم یکی رو پیدا کردم شما کیلو چند؟اون موقع برای تو مرد وفاداری میشم؟وفاداری رو باید از ریشه بلد بود

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منو ببینی دست هم دراز میکنم به بیچاره نامزدم

خسته نباشی عزیزم.مگه جنگه؟؟؟ این ادم همون ادم هست که قراره بهترین و حساس ترین رابطه زندگبتون را باهاش تجربه کنید ها.دختر خوب هیچ مردی از اینکه همسرش بخواد سلطه جو باشه و بهش بی احترامی کنه خوشش نمیاد بعد سرد میشن و میاید میگید چشم و رو ندارن و فلان.......

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
عزیزم بلخره عموش هست نمی تونه کل خانوادش رو هیچی نشده حذف کنه به قول همسر من یه عمر با اونا زندگی کر ...

درسته عزیزم خودمم قبول دارم اینو ولی این عموش واقعا پررو شده بخدا

شما اگر نامزدی اول باید جا پای خودت رو محکم کنی بعد کم کم نامزدت رو به طرف خود جذب کنی. از اول کار که نمیتونی همه رو حذف کنی به هر دلیل!

میدونم گلم من خودم نامزدم دوست دارم همسرم بیشتر پیش من باشه منم وقتی همسرم میگه رفتم خونه خواهرم چند ساعت اونجا میره خونه ما دیر میاد میگه کار پیش اومد ناراحت میشم ولی حرفی نمی زنم چون بلخره اونا هم خانوادش هستن نمی تونه کخ حذف کنه ناراحتیم رو جور دیگه میگم مثلا میگم دوست داشتم زودتر بیای بیشتر کنار من باشی ولی اسم خواهر یا مادر نمیارم که الکی حساس بشه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

فقط و فقط سیاست 

یجوری براش زبون بریز و خودتو لوس کن براش که از کنار تو جم نخوره نه اینکه با حرفات فراریش بدی و حرفاشو ازت پنهون کنه پیش خودشم بگه ولش کن این بددهنه نمیگم بهش که شر نشه واسم هنیشه سعی کن خوش برخورد باشی من دوران نامزدیم خیلی زبون درازی کردم که الان حتی از خوندن حرفای خودم شرمم میشه چون واقعا پشیمونی میاره شما هم میدونم تازه واردی بلد نیستی 😅ولی انقد با محبت با ‌‌شوهرت رفتار کن که همه میخ بشن 

مثلا ب جای اینکه میگفتی بیخود کردی میگفتی عزیزدلم من برنامه چیدم که با شوهرعزیزم برم تعطیلات نمیشه از تعطیلات که برگشتی بری پیش عموت؟ 

و تو طول روز هم میتونی رو مخش کار کنی که دیگه ب دستور عموش خوش خدمتی نکنه 

مثلا بگو من دوس ندارم شوهرجونیم بره برای یکی دیگه کار کنه وقتی اون شخص میتونه از یکی دیگه کمک بخواد 

بگو دوس دارم الان که عقد کردیم و مال هم شدیم دیگه برای من باشی و ازت انتظار دارم ب این خواسته م احترام بذاری

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
فقط و فقط سیاست  یجوری براش زبون بریز و خودتو لوس کن براش که از کنار تو جم نخوره نه اینکه با ح ...

مرسی عزیززززززم ک ایقد وقت گذاشتی و برای من ک یه غریبه ام کلی تایپ کردی،ممنونم 

ولی معلومه از اون حرف گوش کن ها هستی😊 با اینکه همه ایراد گرفتیم به طرز حرف زدنت ولی جبهه نگرفتی خوشم اومد. حتما شوهرتم میدونه که از ته دلت نگفتی واسه همین خودش بهت پیام داد. خیلی مواظب همدیگه و زندگیتون باشین. واسه چیزای کوچیک باهم بحث نکنین. این دوره زمونه آدمای عوضی بی اخلاق زیاده