بچه ها با نامزدم2 روز قهر بودم سر این موضوع که قرار بود بره کمک عموش و همون روزم ما میخواستیم با مامانم اینا بریم تفریح بهش گفتم و اون گفت به عموم قول دادم و منم گفتم بیخود کردی مگه تو نوکرشی ک بری کمکش همیشه و اونم فرداش نیومد باهامون تفریح و قهر کردیم الان بهم پیام داده چجوری جوابش رو بدم ک تو ذهنش بمونه و این قهرکردناش رو بزاره کنار مثلا بگم عه چیشد آشتی کردی یا بگم از عموت ک به من ترجیحش دادی دل کندی بالاخره یا به روش نیارم ؟؟
اگر از قبل قرار داشتین که با هم برید تفریح و اون برای خودش قول داده به عموش کار درستی نکرده. ولی اگر یهویی برنامه گذاشتین و اون قبلا قول داده بوده نمیشه بهش ایراد گرفت. در هر دو صورت شما اصلا خوب صحبت نکردی با ایشون. دلیل نداره که کسی که ازدواج میکنه همه روابط خانوادگیش رو بزاره کنار بخاطر همسرش. چنانکه شما هم همچین کاری نمیکنی. من فکر میکنم بهتره در این مورد اصلا دیگه صحبتی نکنی و تیکه نندازی بهش و کش ندی و سعی کنی دفعات بعد خیلی بااحترامتر رفتار کنی.
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
از خودت دورش میکنی دیگه بخواد کاری کنه ازت پنهون میکنه،پس الان مهربون باش وبگو برام مهم بود باهم باشیم حالا که قول داده بودی اشکال نداره خواهشا از قبل قول دادنات بامنم هماهنگ کن،این میشه یه جواب که بهش دلگرمی بده اجی گلم
بی احترامی بنا ب هر دلیلی اصلا عادی نیست ما ادمها اگر یاد میگرفتیم بجای جبهه گرفتن منطقی مشکلات مون ...
وای منو ببینی دست هم دراز میکنم به بیچاره نامزدم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده