2777
2789
عنوان

ترس

124 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من نامزدم 

برای خودم و نامزدم قضیه بکارت مهمه واقعا

ارتباطجنسی نداشتم ولی همش استرس و واهمه دارم 

جون بچگی اطلاعی ازش نداشتم که کجاست و چی هست و بازی هایی که میکردم و فشار زیادی که کاهی با خودارضایی داشتم 

میخواستم از تجربه سما استفاده کنم که میشه بدون دخول اتفاقی بیفته؟

خیلی استرس دارم براش

Dear God I trust you even in the dark days 💫.Thank you for my mr 🧿💙Gentleman’

خو برو دکتر چک کن

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا میترسم برم  بخاطر همین فکرا🤦🏻‍♀️ میشه بدون رابطه اتفاقی بیفته؟

خب اگ اتفاقی افتاده با خودارضایی دکتر میفهمه.

حداقلش ممکنه واست کاریش کنه ک هنگام دخول خون بیاد

ک نامزدتت هم بویی نبره😑😑😑

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خب اگ اتفاقی افتاده با خودارضایی دکتر میفهمه. حداقلش ممکنه واست کاریش کنه ک هنگام دخول خون بیاد ک ...

خیلی شنیدم که براشون قابل تشخیص نیست بخاطر چی بوده.

ای کاش تشخیص بدن ولی🤦🏻‍♀️

اگه تنها برم پیش دکتر زنان قبول میکنه بهم گواهی بده؟ حضور شوهر یا کس دیگه لازمه؟

ن حضور شوهر لازم نیس

میشه اگه کسی اطلاع داره یکم به من دلگرمی بده

که انقدر الکیه که بدون رابطه چیزی بشه؟☹️

اینترنت که خیلی چیزارو باعثش میدونه و منو بیشتر ترسوند

اگه تنها برم پیش دکتر زنان قبول میکنه بهم گواهی بده؟ حضور شوهر یا کس دیگه لازمه؟

به این راحتی از بین نمیره که. ولی اگر نگرانی یواشکی برو دکتر. هر وقت مطمئن شدی با نامزدت برو دکتری که اون تعیین میکنه. حتما بزار دکتر رو اون تعیین کنه که بعدا نگه با دکتر هماهنگ کرده بودی.