2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 54 پست
کودکی رو نمیدونم ولی ریشه در قبل ازدواج داره

ببین فقط خودتون میتونید مشکل تونو حل کنید مشاور کمک میکنه ولی حل کننده مشکلات نیست چون ادم در درجه اول خودش باید بخواد...شاید از کسی چیزی دیده بدبین شده نسبت به همه چیز🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمرتو بیشتر از این هدر نده بیمار روانی که نخواد درمان بشه  که با ناز و عشوه خوب نمیشه  

ابدا

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
عمرتو بیشتر از این هدر نده بیمار روانی که نخواد درمان بشه  که با ناز و عشوه خوب نمیشه  

تازه اگه یا آوازی رو زمزمه کنم میگه ازش خاطره داری

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
اح طلاق بگیرخودتوخلاص کن وقتی خودش تلاش نمیکنه شمانمیتونی کاری براش بکنی

نه دیگه. همین دو سه روز پیش یه دکتر خوب پیدا کردم نرفت. 

ببین فقط خودتون میتونید مشکل تونو حل کنید مشاور کمک میکنه ولی حل کننده مشکلات نیست چون ادم در درجه ا ...

بعد تاوان کس دیگه رو من چرا پس بدم؟