2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 54 پست
یعنی چی. نمیدونم چیه.

بدبینی شدید و دنبال مدرک جمع کردن از همه به طوری که کل ذهنش اشغال شده و اجازه هیچ کاری بهت نمیده و توجیهش اینه که چون دوستت دارم... اکثرا کار نمی‌رفت و می‌گفت کار نیست که منو بپاد

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
💔💔💔 با خونواده خودت بیشتر وقت بگذرون تا فکرت از مشکلات زندگی زناشوییت دور شه

خانوادم هر کدومشون توی یه شهر گرفتارن

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبینی شدید و دنبال مدرک جمع کردن از همه به طوری که کل ذهنش اشغال شده و اجازه هیچ کاری بهت نمیده و ت ...

دو راه داری یا سعی کن اعتماد شوهرتو جلب کنی و از خونه تنهایی نری بیرون یا جدا شو 

😊
دو راه داری یا سعی کن اعتماد شوهرتو جلب کنی و از خونه تنهایی نری بیرون یا جدا شو 

تنها که اصلا. ولی در حال جدا شدنم. 

بدبینی شدید و دنبال مدرک جمع کردن از همه به طوری که کل ذهنش اشغال شده و اجازه هیچ کاری بهت نمیده و ت ...

ببین با شوهرت صمیمی باش باهاش دردودل کن هرچی هست براش تعریف کن بیرون میری کلاس میری وقتی دردودل کنی پنهون نکنی درست میشه مثلا ازت پرسید فلان جا رفتی چه خبر بود نگو هیچی سلامتی قشنگ تعریف کن کم کم درست میشه

هرموقع پول نداشتی برا بچه ت چیزی که میخوادو بگیذی وقتی تو اجاره خونه ت میمونی وقتی میبینی شوهرت تو ا ...

ایناهمه درست.

بذارمن بگم. ماپولداریم.

ولی الان حدوده ۵ساله یذره آرامش توخونه نداریم.

هرکدوم ازخاهرام یه مشکل بزرگ دارن.که هیچ کدومشون با پول حل نمیشه.خونه مادرم میرم درحد سلامیم فقط.

بابام نگاش به سقف. مادرم جلو تلویزیون بدون هیچ حرفیو هیچ دلخوشی.

اصلن یه وضعی که نمیتونم توضیحشون بدم.

ببین با شوهرت صمیمی باش باهاش دردودل کن هرچی هست براش تعریف کن بیرون میری کلاس میری وقتی دردودل کنی ...

بیرون؟ کلاس؟ مگه میشه؟ تا میومدم درد و دل کنم میگفت تو باز شروع کردی؟ 

بیرون؟ کلاس؟ مگه میشه؟ تا میومدم درد و دل کنم میگفت تو باز شروع کردی؟ 

بغل قربون صدقه از اینکارا😁 زبون خوش...مرد فقط با زبون رام میشه خودتو شاد نشون بده زبون بریز قربون صدقه ش برو همچین غلام حلقه به گوشت میشه

تازه اینم بگم که این اواخر خیلی خسیس شده بود و دائما از فواید غذاهای آبکی حرف می‌زد و من و بچه هم دوست نداشتیم خودش هم با یه عالمه نون می‌خورد تا سیر بشه. بعد فهمیدم که چون غذای آبکی ارزون تر از غذای جامد در میاد

بغل قربون صدقه از اینکارا😁 زبون خوش...مرد فقط با زبون رام میشه خودتو شاد نشون بده زبون بریز قربون ص ...

مرد سالم بله. ولی خدا کنه کسی گیر بیمار روانی نیفته. 

براش می‌رقصید میگفت بیماری شیدایی داری. ساکت بودم میگفت افسرده ای. عشوه میومدم میگفت چرا رفتار زن های کاباره ای رو در میاری. در صورتی باهام خوب بود که عین یه تکه گوشت می افتادم یه گوشه

ای بابا 😔..ریشه در کودکیش داره?

کودکی رو نمیدونم ولی ریشه در قبل ازدواج داره