2821
2789
عنوان

کائنات

99 بازدید | 12 پست

شما هم به این باور رسیدین که اگر به کائنات وطبیعت انرژی مثبت وارد کنید انرژی مثبت بهتون میده ،و اگر انرژی  منفی انرژی منفیو بهتون پس میده🤔

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عقیده دارم هرطور فکر کنید برای شما رقم میخوره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بهترین مطلب راجب کائنات لینکش

😍مرسی

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
عقیده دارم هرطور فکر کنید برای شما رقم میخوره.

اره واقعا من به هرچی فکر کردم همون شده

خب چجوری میشه بهم بگید مثلا منو دوس پسرم ک‌جدا شدیم میتونم برشگردونم؟

قانون جذبش خواستن باور دریافت همیشه مثبت فکر کن احساس خوبی داشته باش‌ راجب چیزی که میخوای حرف بزن  تمرکز کن 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز