2777
2789
عنوان

همین الان یه جا گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 30 پست
اونوقت من بااین سنم منتظرم چایم سردشه

مگه آب سرد نمیریزی تو چاییت؟😈😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر اگه نیستی عگس چای بزاریم لااقل

نه نه نذار من دلم میخواد 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اره باباخیلی لاکچریم😊😀

من صبح تا حالا بیرون بودم، الان دلم چای میخواد، ولی حال ندارم از جام پاشم کتری بذارم 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من صبح تا حالا بیرون بودم، الان دلم چای میخواد، ولی حال ندارم از جام پاشم کتری بذارم 😁

منم حال کتری ندارم یه قوری کوچیک میزارم ابش جوش که اومدیه قاشق چای میریزم درشومیزارم سه دقه بعداماده اس

منم حال کتری ندارم یه قوری کوچیک میزارم ابش جوش که اومدیه قاشق چای میریزم درشومیزارم سه دقه بعداماده ...

آخه من کلاً حال ندارم پاشم 🤣🤣🤣 

پس راهی نیس🤣🤣

آره حالا عیب نداره یه نیم ساعت دیگه چای می‌خورم، به بزرگی خودم می‌بخشم 😁😁