2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزن رو 341 قرمز رنگ تاپیک خودش میاد ،دو باره بازم بزن تاپیک باز میشه

راسی عزیزم تو ک باتجربه ای کمکم کن من تیرویید و پرولاکتین دارم امروز فهمیدم.تیروییدم۱۰و پرو ۸۹مانع پریود شدنم شده سه ناهه.چکار کنم زود باردارشم؟

اونجا گفتی اونایی ک پرولاکتین دارن قرص ویتاگونس بخورن یعنی کابرلین نخوریم؟؟؟

چرا عزیزم ،کابرلین هم میشه ،ویتاگنوس گیاهیه ، برایه تنظیم کل هورمونا جواب میده نه فقط پرولاکتین

راسی عزیزم تو ک باتجربه ای کمکم کن من تیرویید و پرولاکتین دارم امروز فهمیدم.تیروییدم۱۰و پرو ۸۹مانع پ ...

ویتاگنوس درسته گیاهیه ،اما زمانه درمانش طولانیه ،با همون کابرلین زود میاد پایین نگران نباش ،البته قرص خارجیشم اگه گیرت بیاد عالیه ، تیروئید هم که دکتر قرص میده ، مشکلی نداره ،فقط تا زمانی پرولاکتین بالاست ،باردار نمیشی اصلا و متاسفانه باید مدام چک بشه 

ویتاگنوس درسته گیاهیه ،اما زمانه درمانش طولانیه ،با همون کابرلین زود میاد پایین نگران نباش ،البته قر ...

من قرص کابرلین و که خوردم ی بار پریود بشم میتونم اقدام کنم؟بعدش که حامله شدم نمیخاد چک کنم یا میخاد

قیمتش چنده؟برا تیروییدم جواب میده

من مشکله تیروئید نداشتم ،نمیدونم که برایه تیروئید دقیقا به چه صورته ،اما اف اس اچ م بالا بود ،که دکترا هیچ درمانی براش نداشتن ،اما با ویتاگنوس راحت اومد پایین ،داروخانه ها دارن عموما ،قیمتش ارزونه ،من با کابرلین آوردمش پایین پرولاکتین رو ،نرمال که شد دیگه مدام ویتاگنوس میخوردم که تنظیم بمونه

[QUOTE=107348866]من قرص کابرلین و که خوردم ی بار پریود بشم میتونم اقدام کنم؟بعدش که حامله شدم نمیخاد چک کنم یا   فکر نکنم با یک دوره بیاد پایین ،احتمالا دو دوره جواب میده برات ،بعد از بارداری دیگه نیازی به استفاده از کابرلین یا چک کردن پرولاکتین نیست