2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دخترت چطوربود؟

کولیک و ریفلاکس داشت 

بی خوابی شدید 

من بعضی شبا که دیگه خیلی ناتوان میشدم بهش میدادم 

البته دوستم دخترشو پیش یه دکتر معروف میبرد از شاگردای دکتر قریب اون بهش گفته بود 

کولیک و ریفلاکس داشت  بی خوابی شدید  من بعضی شبا که دیگه خیلی ناتوان میشدم بهش میدادم&nb ...

چطوری بهش بدم؟

چقدر اثرداره؟

خدا حفظت کنه .اگه اثرکنه که دعاگوت میشم

چطوری بهش بدم؟ چقدر اثرداره؟ خدا حفظت کنه .اگه اثرکنه که دعاگوت میشم

عزیزم یه قاشق مربا خوری بریز منظورم اون خیلی کوچیکه نیست اونی که یه ذره بزرگتر 

بریز تو یه چیزی مثل چایی صاف کن یا الک کوچیک یه ذره تکون بده بعد یه آب سرد سطحی بگیر روش بعد بریز تو یه کاسه روش آب جوش بریز بعد که حل شد صافش کن چند بار از این کاسه به اون کاسه کن قشنگ صاف شد یه تیکه نبات کوچولو بندلز توش نبات زیاد نریزی چون خودش شیرینه بخطر اینکه طبعش سرده میگن نبات بنداز 

بعد بزار رو کتری دم بکشه بربز تو شیشه بده بهش 

اگه خاصی غلیظ تر درست کنی مواد بیشتر بریز راستشو بخوای من غلیظ درست میکردم 

دفعه اول جوری درست کن در حد40 یا 50 سی سی بشه 

میدادی بهش کی اثرشو میدیدی.

عزیزم من ساعت 9 شب میدادم دو ساعت طول میکشه اثر کنه 

بچه با بچه فرق داره 

دیگه فکر نکنی می خوابه تا خوده صبح ولی باز بهتره 

من دخترم خیلی کم خواب حتی داروهای خواب آور که مریض میشه دکتر میده روش اثر نداره 

دخترم 5ماهشه.پدرمو درآورده از بس گریه میکنه. رفلاکس و کولیک  داشت خوب شد.ولی ولسه خواب پدرمو د ...

بچه ها بعضیاشون بدخوابن کاریشم نمیشه کرد خواهر من تا ۴ سالگی به بچه هاش هیدروکسی زین میداد بعد بدن بچه هاش عادت گرد بازم هیچی...بهتره بسازی باهاش وقتی میخوابه سریع باهاش بخواب وقتی بیداره کاراتو کن....من گاهی حتی غذا هم درست نمیکردم فقط بابچه میخوابیدم که کم نیارم