2821
2789
عنوان

ستایش۳

195 بازدید | 9 پست

ب نظرتون دوستی ستایش وحشمت رویایی نبود؟این همه جنگ ودعوا ورفت تومسافرخونه زندگی کرد ..بعد زود زود قانع شد وتو خونه ستایش نشست وا 

تعداد رای : 14
نظرسنجی
بله
7
50%
خیر
7
50%
دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه فردوس موقعیت قبلو داشت و بقول معروف سرش باد داشت اره رویایی بود ولی وقتی همه چیشو از دست داد و خوبیای عروسشو دید متوجه شد که اشتباه از خودش بوده

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

اون گفتار درمانی را هم که اوردن درست نیست هیچ گفتاردرمانی اونجوری رفتار نمیکنه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊