2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم امپول پروژسترن میخوام طبیعی خودم شم 

من هم شهریور نشدم

درست و حسابی بودم. یهو دوباره قرطی شد. نمیدونم چیکار کنم. نمیخام آمپول هم بزنم. چون با هورمون فشارم میره بالا و غش میکنم. اگه راه ی پیدا کردی به من هم بگو

🛑🛑جوشونده معروفه زری جون🛑🛑

عناب +سیاهدونه +آویشن+پونه+نعناع+کاسنی+ بابونه+گل گاوزبون+دارچین +همراه نبات بی رنگ یا سهم خرماسیاهدونه روزانه یا عسل یا خرما   میل کنید☕☕☕

⭕⭕توجه⭕⭕

این جوشونده برای رفع سرماخوردگی و آنفولانزاست ❤

💜ولی در پاکسازی و گرم شدنه رحم و تخمدان و تقویتش و همینطور اسپرم تاثیر زیادی دارد و برای کاهش درد و باز شدنه مجاری خونریزی عالی است👌☕❤❤❤

🙏🙏🙏ستاره دارش کنید که هی نپرسید🙏🙏🙏🙏

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
من هم شهریور نشدم درست و حسابی بودم. یهو دوباره قرطی شد. نمیدونم چیکار کنم. نمیخام آمپول هم بزنم. چ ...

بیا گلم مطلب منو بخون

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
تاحالا خوردی یا کسی خورده نتیجش بعد چند روز

خیلیا خوردن تاثیر داشته ولی خودم نخوردم نمیدونم بعد چند روز پری میاد