haniخانومی مدیر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان قلب نی نی | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 39 پست بچه ها دکترم گفته ۱۰ روز دیگه برم صدای قلب نی نی مو بشنوم دعا میکنید انشاالله همه چی اوکی باشه قلبش تشکیل شده باشه خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/07/14 | 15:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 من ۶ هفته و۶روزبودم صداشو قشنگ پخش کرد زن داداش منم ۵ هفته و چند روزش بود رفت شنید صدای قلب نی نی رو خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
shahrzad74 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 زن داداش منم ۵ هفته و چند روزش بود رفت شنید صدای قلب نی نی رو ان شاءا الله که قلبش تشکیل شده و میشنوی صداشو 😘😘 مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عزیززززززم علائمت چی بود عزیزممن زیاد علائم ندارن فقط کمی دل درد و سینه درد ضعف هم میکنموگرنه یبوست و تهوع و تکرر ادرار و اینا ندارم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 ان شاءا الله که قلبش تشکیل شده و میشنوی صداشو 😘😘 انشاالله💋💋💋 خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
73aramesh عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2218 الان جوری ک خودم حساب کردم ۴ هفته و ۴ روزمه منم دقیقا ۴هفته ونیم بودم اولین سونو رفتم گفت زود اومدی ۲هفته دیگه بیا واسه قلبش میتواند تو را سخت زمینگیر کند دردیک بغض اگر بین گلو گیرکند
shahrzad74 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 علائمت چی بود عزیزم من زیاد علائم ندارن فقط کمی دل درد و سینه درد ضعف هم میکنم وگرنه یبوست ... من فقط سینه درد داشتمکه اونم بعد چندروز ازبین میره مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 من فقط سینه درد داشتم که اونم بعد چندروز ازبین میره چقدر جالب همش نگران بودم میگفتم چرا من تهوع و این چیزا ندارمنی نی شما چپ بود یا راست؟؟ خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
shahrzad74 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 چقدر جالب همش نگران بودم میگفتم چرا من تهوع و این چیزا ندارم نی نی شما چپ بود یا راست؟؟ نی نی من راسته نه بابا من الانشم که ۱۴ هفتمه خداروشکر الحمدلله تهوع اینا ندارم از چیز خاصیم بدم نمیاد مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 نه عزیزم شما ک بری غربالگری ۱۲ هفته صدا قلبشو میذارنبرات من ۶ هفته و ۳ روز رفتم صداشو پخش کرد شنیدم خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 نی نی من راسته نه بابا من الانشم که ۱۴ هفتمه خداروشکر الحمدلله تهوع اینا ندارم از چیز خاصیم ب ... الهی فکر کنم نی نی منم راسته چون بیشتر از اول سمت راستم تیر میکشه خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 من ۶ هفته و ۳ روز رفتم صداشو پخش کرد شنیدم عزیزدلم دعا کن واس منم صحیح و سالم باشه خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
shahrzad74 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 الهی فکر کنم نی نی منم راسته چون بیشتر از اول سمت راستم تیر میکشه فقط برا سونو عجله نکن سعی کن همون ۷ هفته بری که قلبش تشکیل شده باشهبه علایم هم توجه نکن خیلی مهم نیس مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
مررررسااانااا۱۳۹۸ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 4630 عزیزدلم دعا کن واس منم صحیح و سالم باشه انشاالله صحیح و سالم باشه عزیزم❤تو الان بارداری واسه من دعا کن دوباره زود باردار شم😢 خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨👩👧
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 فقط برا سونو عجله نکن سعی کن همون ۷ هفته بری که قلبش تشکیل شده باشه به علایم هم توجه نکن خیلی مهم ن ... چشم ممنون عزیزمس ساله عروسی کردم ۷ ماه هم ب صورت جدی اقدام کردم تا خدا بهم دادش خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 انشاالله صحیح و سالم باشه عزیزم❤ تو الان بارداری واسه من دعا کن دوباره زود باردار شم😢 مگه باردارنیستی عزیزم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...