2777
2789

ایین نامه خیلی سخته سرعتا همش یادم میره چه کنم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای من از فردا کلاسم شروع میشه شنیدم میگن آیین نامه خیییلی سخت شده

خوندی چیزی راستی روال امتحانات چه جوریه 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
سوالا رو نداری ببینم در چه سطحی هست؟؟؟🙏🙏

کتاب وخریدم فقط خیلی سخته

من پارسال همین موقع کلاس میرفتم. اصلا سخت نیست من هم آیین نامه و هم شهری هر دوتاش مرحله اول قبول شدم

حتما حفظ کردنت خوبه من صدبار سرعت هارو خوندمولی قاطی میکنم راستی چقدر طول کشید تا خوب رانندگی کنی 

من شنبه امتحان ایین نامه دارم اخر هفته میخونم 

تو کلاس در چه حد توضیح میدن؟ شهری رو کی یاد میدن؟ ازهمه جای کتاب سوال میاد? 

کتاب رو دارم خودم از فردا کلاس عملی دارم😐

مگه اول امتحان نمیدی بعد شهری رو کلاس برمیداری؟ اصلا خودت تمرین کردی؟ 

تو کلاس در چه حد توضیح میدن؟ شهری رو کی یاد میدن؟ ازهمه جای کتاب سوال میاد? 

بیشنر از نیمه اول گفت سوال میاد سرکلاسم هرمطلبیو کامل توضیح میدادن اخرسرم دوسه تا سوال میپرسیدن بعدشم ی ازمون مقدماتی گرفتن ک یکم کتابو بخونیم

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
مگه اول امتحان نمیدی بعد شهری رو کلاس برمیداری؟ اصلا خودت تمرین کردی؟ 

اول کلاس ایین نامه بعد کلاس شهری بعد امتحان ایین نامخ بعد امتحان شهری

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍