2777
2789
عنوان

راننده تاکسی بیشعور😐

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 59 پست
رفت ایستگاه وایساد.بهش گفتم آقا من مسیرم اینجا نبود برگشت گفت دیگه نمیتونم اونجا برم پیاده برو.ناراح ...

اره کارت اشتباه بوده

داری میگی پیر بوده از قصد هم که این کارو نکرده 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو درستو بخون اینجا چکار میکنی پس🤔

دنبال گام به گام کلاسمم حوصله فکر کردن ندارم😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
رفت ایستگاه وایساد.بهش گفتم آقا من مسیرم اینجا نبود برگشت گفت دیگه نمیتونم اونجا برم پیاده برو.ناراح ...

افرین👍🏻👍🏻

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
کار اشتباه نبود به نظرم ولی منم بود عذاب وجدان میگرفتم

منم دلم نازکه بعدش پشیمون شدم گفتم ایکاش پول میدادم ولی شوهرم گفت خوب کردی

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍
 ای لعنت ب ذهن خراب ومنحرفم    ب نظرتو ن خوووب میشم یالاعلاجه دردم؟کدومتون ب مرض ...

منم فک کردم ماچه و بوسه بوده این وسط😁

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
آخه ازیه پیرمرد اونم راننده تاکسی اونم با این همه فشارزندگی چه انتظاری میشه داشت.اگه حواسش نبوده چرا ...

بعدش گفتم میتونست از بریدگی بره ولی نرفت و گفت دوباره کرایه بده تا ببرم بنطرت این بیشعوری نیست؟

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍