2777
2789
عنوان

نصب ت ل گ ر ا م

414 بازدید | 23 پست

ببخشید من چند روزه اشتباهی ت ل گ رام مو حذف کردم الان چند روزه میخوام نصبش کنم نمیشه چه نسخه ای رو زودتر میشه نصب کرد

پیش به سوی موفقیت.هورااااااااا😍😎👸👌👍💃🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری کد خیلی سخت میاد تو گوشیوتون فیل تر شکن نصب کن هر موقع ای که میخوای تل دوباره نصب کنی قبلش فیل تر شکن روشن بزار تا کد بیاد تو گوشی خودتون 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
اینجوری کد خیلی سخت میاد تو گوشیوتون فیل تر شکن نصب کن هر موقع ای که میخوای تل دوباره نصب کنی قبلش ف ...

Vpnنصب کردم ولی هنوز نصب نشده

Vpnنصب کردم ولی هنوز نصب نشده

ی فیل تر شکن قوی نصب کن چن تا رو امتحان کن ببین کدوم قویتره. البته این که ۲۴ساعت هم باید صبر کنی خیلی مهمه نباید زیاد تلاش کنی 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
ی فیل تر شکن قوی نصب کن چن تا رو امتحان کن ببین کدوم قویتره. البته این که ۲۴ساعت هم باید صبر کنی خیل ...

یعنی لعد ازینکه اون یکی حذف شد باید 24ساعت صبر می کردم بعد

چون وقتی چنبار تکرار کنین دیگه کد نمیاد میزنه زیاد تلاش کرده اید

باشه عزیزم فقط به نظرتون چه نسخه ای زودتر نصب میشه

یعنی لعد ازینکه اون یکی حذف شد باید 24ساعت صبر می کردم بعد

نه از موقع ای که یکبار خواستین نصب کنین ولی نصب نشد باید ۲۴ساعت صبر کنین ما بینش اصلا نرین نصب کنین

باشه عزیزم فقط به نظرتون چه نسخه ای زودتر نصب میشه

من الان ایکس پلاس دارم خیلی خوبه انقد تل پاک کردم نصب کردم که دیگه حد نداره فعلا این خوبه هیچ وقتم قبل اینکه تل دیگه نصب کنی قبلی رو پاک نکن چون همش کد میاد تو تل قبلیت