2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست مادرش اذیتش کنه؟‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 70 پست
اسفند عروسیمه.بخدا واسه تاریخ عروسی هم انقدر به من متلک زد گفت اونا انتخاب کردن که برات عیدی نیارن.چ ...

ببین محلش نده هرچی گفت تو کار خودت رو بکن بالاخره اسفند میشه و تو میای بیرون از اون خونه رابطت رو کم کن باهاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم گاهی از این حرکتا میزد تو دوران عقدم اما من جلو همسرم می پیچوندم و صداشو در نمی آوردم، گاهی واقعا بغضم می گرفت از بعضی کارا و حرکتاش اما خب مادره دیگه من احترامشو همیشه نگه داشتم

الان هم که میخوام جدا شم اصلا نمیذاره و همش می ترسونه منو و کلا میگه برنگرد اینجا که آتیش می افته و من دیوونه میشم و... 😞 اما خب چیکار کنم؟! 

فقط سکوت و سکوت... 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
مرسی گلم.الان جلو بابام صدبار گفت پرنسس پاشو بعد رفت توهال گفت منم درد دارم کارمیکنم چی بود این

اجی باهاش بساز تازمانی عروس میشی اگ اون دلتومیشکنه بازم توصبوری کن منم دارم صبوری میکنم ولی روزی ک ازش جداشم دیگ پشت سرمم نگانمیکنم:)

ببین محلش نده هرچی گفت تو کار خودت رو بکن بالاخره اسفند میشه و تو میای بیرون از اون خونه رابطت رو کم ...

دقیقا ماهی یه بارمیام خونه بابام.کلافم کرد.خودش که پریودمیشه باید واسش چای نبات درست کنیم.انقدر جلو بابام میگه اذیتم.تا روزای اخر.یه بار بش گفتم چی بودی خوبه ۶تابچه اوردی

گل پسرم دوستت دارم💖

عین مامان منه مامانت،میزد تو سر مغزش شوهرم بده کلی تعریف و تمجید،بعد داشتم آرایش میکردم دوران عقد برم بیرون با نامردم،گفت نیست شوهرت مهندسه براهمین اینقدر آرایش کردی؟

دل درد پریودی داشتم در اتاق باز کرد گفت دلت درد میکنه برا اینکه دیرش شده بچه بذارن توش

الانم یک ماهه باهاش قههرم،تاپیک هم زدم دعواهامونا گفتم همه گفتن قوم الظالمین اینا نه خانواده

توهم فقط مراعات کن تا عروسیت

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌
عین مامان منه مامانت،میزد تو سر مغزش شوهرم بده کلی تعریف و تمجید،بعد داشتم آرایش میکردم دوران عقد بر ...

وای عزیزم چیکارت داره؟بخدا منم فقط دارم صبرمیکنم تاعروسیم بشه

گل پسرم دوستت دارم💖
چرا مگه دختربودن چشه ک اذیتتون کنن؟ بمیرم برا بچها😓الان زندگیت خوبه؟ شوهرت خوبه؟  

مادرم دختر دوست نداره پسر پرسته .پسرمو میذاره روسرش ولی به دخترا یه نگاه ساده ام نمیکنه .اره خدا رو شکر من که خوشبختم خدا کنه جوجه های داداشمم خوشبخت بشن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام