2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست مادرش اذیتش کنه؟‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبخواستم عقدکنم انقدر میگفت تالاربگیر فلان کن خب شوهرم دستش نبود.خانوادش خیلی معمولی ان.پولددارن نبودن.رفتم تالادیدم بخدا ورودی وپذیرایی و دی جی و...۱۰تومن میشدمیگفت سلف سرویس باشه پذیرایی ...باید بری کیک ۱۰طبقه بخری.خب همش میگفت برو مانتوبخر من توخریدای عقدم بودم بگو برات لباس زیربخره .خب میگفتم دارم وسایل دیگه میخرم مانتوهم میخرم نمبتونم که تویه روز کلی وسیله بخرم اخه من چطور میتونم بگم لباس زیر بخرازالان؟بااین حال شوهرم گفت لباسی چیزی نمیخوای برای زیر لباس مجلسیت منظورش لباس زیر بود رفتم خریدم ازترس اینا که ابروم بردن

گل پسرم دوستت دارم💖
من که از روز اول تولدم به جرم دختر بودن از مادر یتیم بودم و فقط وظیفه فرزندی رو انجام میدم
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اره مامان منم همیشه مبگفت شوهر نه نامزد 

یعنی اولین و آخرین باری بود که از این کلمه استفاده مردم.الانم سه هفته است باهاش سرسنگینم میرم جمعه یه شام میخورم بر میگردم.میدونی چرا؟ به بچم یچیزی گفت ناراحت شدم خیلی محترمانه و آروم گفتم دوست ندارم با دخترم اینطوری حرف بزنی.گفت تو بی چشم و رویی آدم برات هر کاری می‌کنه(من که ربطش نفهمیدم)

متهم با خودم گفتم باشه اگه موندن من خونت باعث میشه تو فکر کنی الان شق القمر کردی و به خودت اجازه بدی توهین کنی من کلا قطع میکنم همینجا

من که از روز اول تولدم به جرم دختر بودن از مادر یتیم بودم و فقط وظیفه فرزندی رو انجام میدم

متاهلی یا مجردی؟ مگه چندتا دخترین ک بجرم دختربودن؟ 😢

ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼ‌ﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼ‌ﻡ ﻣﻮﻻ‌ﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢
زودتر عروسی بگیر بیا بیرون از خونتون  دوری و دوستی بهترین راهه

اسفند عروسیمه.بخدا واسه تاریخ عروسی هم انقدر به من متلک زد گفت اونا انتخاب کردن که برات عیدی نیارن.چون خسیسن همش میگه خانواده شوهرت خسیسن.اونوقت اومدن خواستگاری انقدر تعریف کرد تا من قبول کنم.بخدا خسیس نیستن بچه ها .خانواده من نه خونه دارن نه ماشین همش به فکر شکم و خوش گذرونی ان ابروم بردن.همش مستاجری بابام هرچی درمیارع خرج میکنن

گل پسرم دوستت دارم💖

[QUOTE=107325024]مبخواستم عقدکنم انقدر میگفت تالاربگیر فلان کن خب شوهرم دستش نبود.خانوادش خیلی معمولی ان.پولددارن نبو ...[/QU

ولش کن مراعات کن تا بری سر خونه زندگیت . بعضی مادرها نمی‌دونم چشونه . توام به حرفش نیستی که بدتر می‌کنه باهات .

متاهلی یا مجردی؟ مگه چندتا دخترین ک بجرم دختربودن؟ 😢

متاهلم . تک دخترم . پیش خانواده پدریم تو روستا بزرگ شدم دبیرستان تیزهوشان قبول شدم برگشتم خونه . برادر بزرگم جدا شده اونم دو تا دختر داره از ترسم که دختراشو اذیت کنه اوردمشون پیش خودم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه بار رفتم بش گفتم که دارم پس انداز میکنم ماشین بخریم.۳تومن جم کردم.رفت جلو همه خانواده گفت باخنده ومسخره خودشون کشتن تاجم کردن.رفتم بازار یه مانتوخریدم گفت دوتا چرا نخریدی.؟من نمیخوام مث اونا زندگی کنم میخوام خونه بخرم ماشین بخرم.بخدا خستم از دستشون.ازمن مث چی کارمیکشه اون سه تا مث خرس میخورن میخوابن خواهر بزرگم میرع سرکار میگع گناه داره بیرون کارکنه توخونه باید استراحت کنه بعد من میرفتم سرکار یه مدت خونه ام باید کارمیکردم

گل پسرم دوستت دارم💖
متاهلم . تک دخترم . پیش خانواده پدریم تو روستا بزرگ شدم دبیرستان تیزهوشان قبول شدم برگشتم خونه . برا ...

چرا مگه دختربودن چشه ک اذیتتون کنن؟ بمیرم برا بچها😓الان زندگیت خوبه؟ شوهرت خوبه؟ 

ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼ‌ﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼ‌ﻡ ﻣﻮﻻ‌ﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢
وای عجب مادری اخش خداصبرت بده فازش چیه.مادرمن که خیلی خوبه البته همه بدن باهام جزمادرم

مرسی گلم.الان جلو بابام صدبار گفت پرنسس پاشو بعد رفت توهال گفت منم درد دارم کارمیکنم چی بود این

گل پسرم دوستت دارم💖