سلام عزیزم. پسر منم فرنی خور نبود . کلا چیزای شیرین از این قبیل نمیخورد ... کم شیرین تر درست کن شاید خورد. و حوصله کن . و بزار یکمی گشنش بشه وگرنه تو سیر بودن نمیخوره .... اگه نه که باید یواش یواش سوپ ساده رو آغاز کنی خواهر. اولش فقط مرغ و پیاز و سیب زمینی و برنج هم توی سوپ میتونی بریزی و به رقیقی همون فرنی و کاملا له شده ... مواظب باش خدای نکرده استخون ریزی توش نباشه ... میتونی آب قلم و گوشت گوسفندم به تدریج اضافه کنی ... بعد هفته ای یکبار یه سبزی تازه مثل هویج و سبزی های دیگه بهش اضافه کنی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پسرمنم نمیدونم چرادوس ندارن الانم غذابدم بایدخوشمزه باشه والا یچی بپزم که هول هولکی باشه نمیخوره&nb ...
دقیقا ... پسرم میچشه خوب بود ادامه میده... ظاهر غذا هم مهمه براش آشنا نباشه ظاهر غذا حتما حتما اول مزمزه میکنه فقط خوبیش اینه نیمرو با پلو و پنیر محلی با پلو دوست داره ... خورشت حاضر نباشه اینا کارمو راه میندازه