2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

353 بازدید | 19 پست

سلام شوهرم امسال رفت كربلا ،هرچي گفتم منم ببررر گفت نه خيررر جاي زن نيست و بهانه اورد ،گفت يه هفته ميرم و ميام ولي الان به نظر ١٢ روز شايدم بيشتر طول بكشه ،منم اعصابم خرد شد 

خونه مامانمم نه اين كه بد باشه ولي اخه خونه خودم دوست دارم باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم پارسال خودش رفت میگفت جای زن نیس

منم راضی نبودم

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

خدا همونقدر حتی بیشتر به تو ثواب میده همین که نیت داری انگار رفتی ...اما تا بچه نداری راضیش کن بری اگه یکی دوتا خانوم دیگه هم همراه کنی احتمالا رضایت بده.

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
پس اين همه زن كجا ميرن؟؟؟

منم همینوگفتم میگه اونا سفت هستندوضعیف نیستن 

میدونه من تحملشوندارم

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
خدا همونقدر حتی بیشتر به تو ثواب میده همین که نیت داری انگار رفتی ...اما تا بچه نداری راضیش کن بری ا ...

ميدونم ولي اخه ميگه يك هفته بعد باز زيادترش ميكنه ،منم گفتم يه روز مونده به اومدنش ميرم تهرااان تا بفهمه 

من خودم خیلی دوست دارم اما من سه تا بچه دارم که واقعا سختش میکنه حالا تصمیم داره سال بعد که بزرگ تر شدن اگه عمری بود برم .

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
ميدونم ولي اخه ميگه يك هفته بعد باز زيادترش ميكنه ،منم گفتم يه روز مونده به اومدنش ميرم تهرااان تا ب ...

زودتر برو چه اشکالی داره البته چون تنهایی سخته ..من با بچه هام خونه خودم میمونم با خانواده هام 4 ساعت فاصله دارم..چندساله با دوستاش میره منم چیزی نمیگم