2777
2789
عنوان

لعاب برنج

206 بازدید | 5 پست

سلام خانما نی تی پنج ماهشه میخوام لعاب برنج بدم از چقد شروع کنم میشه نگه داشت چندوعده توروز بهش بدم تا چندروز لعاب بدم بلاخره هرچی تحربه دارید بگید تشکر

لعاب برنج بمونه خیلی ترشه میشه کم براش درست کن هربار میخوای تازه براش درست کن بهش بده

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید

ای جونم منم از فردا بهش میدم نی نی منم ۵ ماهشه  بردم دکتر  گفت از فرنی شروع کن  روزی ۱ قاشق چایخوری  دوهفته بده ...بعد دوهفته حریره بادام بده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی من خودم تصمیم گرفتم .😁

منم موندم  فرنی درست کنم  یکبار درست کنم  دوبار گرم کنم یا هی باید درست کنم  اخه ۳ وعده باید بخوره😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

منم ب پسرم خیلی میدادم لعاب برنج چون فرنی دوست نداشت 2تا قاشق برنج برنج بریز با یکم آب بذاز له له شه بعد من از صافی یا حتی الک رد میکردم برنجاشم فشار میدادم ک قشنگ آبش در بیاد یکمم نبات مینداختم اولاش روزی 1 یا 2 قاشق میدادم کم کم زیاد کردم