2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تیرگی  کشانه ران و واژن میتونه از اختلالت هورمونی باشه؟من زیر بغلم سفیده ولی اون قسمتا تیره هست تنبلی تخمدان هم دارم وپریودهای نامنظم، موهای زاید زیر چونم درمیاد فک کنم هورمون مردانم زیاد شده که مو زیر چونم در میاد دکترهم فعلا نرفتم

تیرگی  کشانه ران و واژن میتونه از اختلالت هورمونی باشه؟من زیر بغلم سفیده ولی اون قسمتا تیره هست ...

منم دقیقا همین مشکلارم دارم خـــیلی بدنم مو داره

منم دقیقا همین مشکلارم دارم خـــیلی بدنم مو داره

خیلی بده منم اینجوریم😬من یه جایی خوندم‌که میتونه از مشکلات هورمونی باشه مخصوصا سیاهی کشانه ران و واژن،باید اول این مشکل هورمونی رو برطرف کنیم

خیلی بده منم اینجوریم😬من یه جایی خوندم‌که میتونه از مشکلات هورمونی باشه مخصوصا سیاهی کشانه ران و وا ...

ارع فک کنم مشکل هورمونیه چون تو ما ارژیم هست متاسفانه از فامیلا رفتن گفتن هورمونیه،ی کرمی چیزی نیست ک بزنیم خوب بشه  

ارع فک کنم مشکل هورمونیه چون تو ما ارژیم هست متاسفانه از فامیلا رفتن گفتن هورمونیه،ی کرمی چیزی نیست ...

نمیدونم والا،ولی اول باید آزمایش هورمون واین چیزا بدیم مطمعن بشیم بعد اگه بریم دکتر خودش دارومیده که ترشح هورمون تو بدنمون نرمال بشه اونوقت مشکلات پرمویی و این چیزا حل میشه برای تیرگی هم من کرمی چیزی نمیشناسم☹ولی میگن با لیزر ودستگاه روشن کننده روشن میشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز