قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم
تو رو خدا سرخود قرص مصرف نکنید هیچ تاثیری نداره من همه این راهارو رفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم تا اینکه به کمک یکی از همکارام دکتر یمانی رو پیدا کردم مدتی تو زنجان زیر نظر ایشون بودم تا الان دیگه یادم رفته میگرن ی بوده
من یه دارو گیاهی سراغ دارم معجزه میکنه هر کی خواست بگه براش بفرستم یه گیاه به شدت کمیابه که زاید بذرش دستواری ژنتیکی نشده باشه و کاملا طبیعی باشه همون دستکاری شدشم سخت گیر میاد چه برسه به طبیعیش که به درد میگرن میخوره هفته اول مصرف میکنه اگه راضی نبود بقیه دارو رو برام پس میفرسته پولشو کامل پس میگیره خودم میگرنی شدید بودم در حد بیمارستانی شدن هیچ دارویی روم جواب نمیداد با این درمان شدم بعدم شغلمو از دست دادم الان به فکر فروشش افتادم فقط در این حد بهتون بگم که یه معجزه واقعیه اصلا مبالغه نمیکنم