2777
2789
عنوان

من همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 38 پست
باردارین؟

اره😊

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری همیشه تمیزمیمونه؟چندروزیبار دستمال میکشی؟من شاغلم جمعه ها فقط میتونم خوب تمیزکنم

روزی دو یا سه بار

بعضی روزا فقط یه بار

الته اشپزخونه رو ک توش کار میکنم تند تند هرجا لکی چیزی بیوفته پاک میکنم

من هرچیزیو ک استفاده میکنم سعی میکنم تمیز کنم بزارم سر جاش

شباهم قبل خواب یه دور خونه رو تمیز میکنم

ظرفا رو میشورم و دستمال میکشم ولی جارو برقیو واسه صبحا نگه میدارم

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤
روزی دو یا سه بار بعضی روزا فقط یه بار الته اشپزخونه رو ک توش کار میکنم تند تند هرجا لکی چیزی بیوف ...

خداییش خسته نمیشی🤔من از اول حاملگیم هیچ کار خونه ای انجام ندادم سر جمع شاید ۱۰بار غذا درست کردم 😂😂🤐قبلشم که سرکار میرفتم در حد تمیز کردن اتاق خودمون فقط 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

دیگه ادم دستش عادت میکنه دو سه بار ک انجام بده

من ناخواگاه میبینی دارم یخچالو تمیز میکنم

داخل کابینتامم همیشه مرتب نگه میدارم مخصوصا اونایی ک ظرف و ظروف مهمونی توش چیده شده

یه دونه از کابینتامو اختصاص دادم ب چیزای متفرقه دیگه هر ظرف پلاستیکی و متفرقه ای رو میزادم اونجا

کلا تمیز نگه میدارم

در طول روز با یک ساعت کار برق میوفته😁😁😁😁

دیگه ادم دستش عادت میکنه دو سه بار ک انجام بده من ناخواگاه میبینی دارم یخچالو تمیز میکنم داخل کابی ...

@dokhe  

هرچی سعی کردم ریپلای کنم رو تو و جوابتو بدم پستم ثبت نشد دیگه اخر اینطوری جواب دادم

بخون😁🤣

دیگه ادم دستش عادت میکنه دو سه بار ک انجام بده من ناخواگاه میبینی دارم یخچالو تمیز میکنم داخل کابی ...

دمت گرم خداییش من اصلا حال کار خونه ندارم😂😂

دمت گرم خداییش من اصلا حال کار خونه ندارم😂😂

منم مثل تو بودم قبل بچه دار شدن

حتی رخت خوابارم جمع نمیکردم هفته ها

بعد زایمان ب طور غریزی درست میشی

بهش میگن اشیانه سازی یا یه همچین چیزی ک تو غریزه ی مادر اتفاق میوفته

منم مثل تو بودم قبل بچه دار شدن حتی رخت خوابارم جمع نمیکردم هفته ها بعد زایمان ب طور غریزی درست می ...

چه خفن 😶نمیشه اتفاق نیوفته😂😂😂😂