2777
2789
عنوان

نامزدم

257 بازدید | 23 پست

واسه کارش رفته بود تهران موقع رفتن که تا رسید اونجا بهم خبر نداد که رسیده تا بهش گفتم گفت ببخشین و کار داشتم اینا اصن یادم رفت بهت بگم دوباره واسه برگشتن بهش گفتم خواستی راه بیفتی بهم خبر بده نداد 😐 صبیه که رسیده میگه من رسیدم 

حس میکنم نه خودم نه حرفام اصن واسش مهم نیستم (این و تو تاپیک قبلم گفتم همه گفتن اشکال نداره اینا ) 

من قبل از اینکه تاپیک بزنم بهش پیام دادم که مرسی که اینقد حرفم واست مهم بود بهت گفتم راه افتادی بگو تو ام نگفتی🙄 حالا پشیمونم که غر زدم پیامم و نخونده هنوز ولی تو واتس اپه زشته بچه بازیه پاکش کنم بنظرتون چیکار کنم ؟ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره پاک‌کن

میگم عزیزم یکم مثبت نگر باش شاید نخواسته تو فکرت بمونه پیشش و نگرانش باشی

شوهرمن که اینجوری میکرد من ناراحت میشدم ولی بعد فهمیدم بخاطر اینکه من نگرانش نشم این کارو میکنه

پاک کن یاد نمیگیرن من ۷ سال تلاش کردم نشد تو وقتتو هدر نده،همیشه میگه بیخشید ببخشید چه فایده 

خوب پاک کنم فک میکنه واسه حرفام ارزش قائل نیستم و هربار میتونه کار خودش و بکنه هیچی نگم 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز