2777
2789
عنوان

بافتنی

2285 بازدید | 26 پست

@مامان_علی_آقا_95  

امیدوارم به درد بخوره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا یکی: دو دانه را با هم یکی کردن

کشبافت: یک دانه زیر- یک دانه رو

بافت ساده: یک رج زیر- یک رج رو

بافت رکن: همه رج‌ها از رو، یا همه رج‌ها از زیر

بافت دانه برفی (جو دانه): رج اول یک دانه زیر یک دانه رو، رج دوم یک دانه رو یک دانه زیر

برای بافت کلاه ساده رنگارنگ به چند عدد کاموای رنگی متوسط نیاز دارید. با توجه به دور سر کودک خود تعدادی دانه سر بگیرید. در اینجا ما ۶۰ دانه سر انداختیم. ۶ رج اول را مدل کشباف یکی زیر یکی رو ببافید.

رج بعدی: همه دانه‌ها را ساده بافی کنید.

رج های بعدی: رنگ کاموا را عوض کنید و با رنگ جدید سه رج ساده بافی کنید. به همین ترتیب در پایان رج سوم رنگ کاموا را عوض کرده و دوباره سه رج ساده ببافید.

رج های بعدی: به نیمه‌های کلاه که رسیدید در هر رج دو دانه کم کنید. در پایان یک نخ از میان دانه‌ها رد کرده و آن را بکشید تا بالای کلاه جمع شود. حالا با کاموا‌های رنگی خود یک منگوله کاموایی درست کنید و بالای کلاه بدوزید.

این مدل رو از نت گرفتم اگه اشکالی بود در خدمتم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

@مامان_علی_آقا_95   سلام پست جدید گذاشتم 

وای اسی کانالی چیزی نداری. من میخوام واسه نی نی ام چیزهای خوشکل ببافم بهمن بدنیا میاد

نی نی منم دی به دنیا میاد به امید خدا😍

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
 دو تا یکی: دو دانه را با هم یکی کردن کشبافت: یک دانه زیر- یک دانه رو بافت ساده: یک ر ...

مرسی گلم عالیه. فقط من اگه شروع ب بافتن نکنم نمیدونم سوالی دارم یا نه؟ یه بچه نوزاد  زیر یک ماه چند تا سر بندازیم؟ 

واسه کلاه نوزاد چندتا باید سر بندازم؟ واسه نی نی دوسه ماهه هنوز بدنیا نیومده😍

جدول هست گلم

عزیزم اموزش بلوز بچه گانه هم میزاری لطفا

چشم حتما

وای اسی کانالی چیزی نداری. من میخوام واسه نی نی ام چیزهای خوشکل ببافم بهمن بدنیا میاد

شما هر چی دوست داری بگو برات میزارم مبارکه

نی نی منم دی به دنیا میاد به امید خدا😍

مبارکه