2777
2789
عنوان

بافتنی

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنونم گلم

بافت ژاکت از یقه :

ابتدا به اندازه دور گردن فرد مورد نظر سر میگیریم و بسته به سلیقه چن رج میبافیم (بهتر است همه دانه ها از زیر باشد تا بافت لوله نشود)

از تعداد دانه ها دانه های سجاف را کم میکنیم مثلا اگر 80 دانه سر گرفته ایم 80-16=64

سپس دانه های مانده را به علاوه دانه هایی که برای حاشیه جداسازی پشت و جلو از آستین ها در نظر گرفته اید کنید

16+4=20

سپس عدد به دست آمده را از عدد از عدد سر انداخته کم میکنیم

80-20=60

عدد به دست امده را تقسیم بر 6 میکنیم

60/6=10

دو قسمت جلو دو قسمت پشت دو قسمت جلو

بعد بافت را شروع مگنیم در تمام رج ها اول وآخر دانه های جدا کننده ژته اضافه میکنیم به این صورت

8تا همه از زیر (سجاف)+10 تا جلو +یک ژته+یک دانه جدا کننده+یک ژته+10استین +یک ژته +یک دانه جدا کننده+یک ژته +20 تا پشت+یک ژته+یک دانه جدا کننده +ژته+10 تا استین+ژته +یک دانه جدا کننده+ژته +10 تا جلو +8تا سجاف همه از زیر رج بعد همه دانه ها بجز از هر طرف برای سجاف 8 تا از زیر بقیه از رو بافته میشود این اضافه کردن یک رج در میان را ادامه می دهیم تا بافت به اندازه حلقه استین شو

تا اینجا ببافید بقیه انشا الله روزهای بعد                

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خیلی خیلی ممنونم دست گلت دردنکنه

بافت این مدتی طول میکشه تا ببافید بقیه اش رو میزارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

باشه عزیزم مرسی.فقط یه سوال واسه جادکمه ژوته بندازم؟

دو روش داره  راه ساده تر اینه که به اندازه بزرگی دکمه که میخای سه تا فکر کنم کافیه دانه کور کنید رج بعد سه دانه سر بندازید

سلام گلمم  اینو چجوری ببافم؟؟ آسونه؟ 

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
جدول هست گلم

سلام عزیزم 

دور سر پسرم 53هستش طبق اون 144 دونه سر انداختم که گشاد شد چیکار کنم؟؟؟😕

پسرم 9سالشه

چند دونه بندازم خوبه؟

جدولم همینو گفته بود بین 51تا54بودش

بنظرم بایددور کلاه کوچیکتر از دور سر  باشه درسته؟؟؟

سلام عزیزم  دور سر پسرم 53هستش طبق اون 144 دونه سر انداختم که گشاد شد چیکار کنم؟؟؟😕 پسرم 9سا ...

سلام عزیزم 

ببین نخ با نخ فرق داره شما اول باید یه مربع ده دونه ای رو ده رج ببافی بعد دور سر پسر گلت رو اندازه بگیری