2777
2789
عنوان

بی بی چک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارههههه منم تازه شنیدم 

چجورى ميفهمى؟؟؟؟ من خيلى برام سوال پيش اومد

دقيقا داستان چيهههههه بگو

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
چجورى ميفهمى؟؟؟؟ من خيلى برام سوال پيش اومد دقيقا داستان چيهههههه بگو

ببین انگشتتو کاملا باید بشوری

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍

یکی از راهها برای تشخیص بارداری بررسی وضعیت دهانه رحم هست. که مطلب اش رو میزارم. کیا از این روش استفاده کردن؟درست بوده یا غلط؟ روز چندم بررسی کردین؟ وضعیت دهانه رحم: دهانه رحم بطور معمول در اولین روزهای بعد از پریود خیلی پایین و نزدیک دهانه واژن هست. حوالی روزهای تخمک گذاری دهانه رحم خودش رو جمع میکنه و بالا میکشه طوریکه حدود 8 تا 10 سانت بالاتر از دهانه واژن قرار میگیره. اگر لقاح اتفاق نیفته دهانه رحم بعد از تخمک گذاری مجدداً به حالت قبلی و در موقعیت پایین برمیگرده. ولی در صورت انجام لقاح، بعد از تخمک گذاری دهانه توی همون موقعیت بالایی میمونه. چک کردن این نشانه به لحاظ وارد شدن میکروب به بدن، به دقت بالایی نیاز داره ولی یکی از کم خطاترین علائم لقاح هست

موقع لمس کردن انگشتت باید به این بخوره که احساس میکنی یه چیز گرد ماننده الان این دهانه ی رحم من همچنان بالاست

ببین دو‌روز قبل پری درد پری داشتم که گفتم الان پری میاد ولی دو روزه که کلا قطع شده ترشح دارم سینه ها ...

از کجا میفهمی دهانه رحمت بالاست؟

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐