2777
2789

عزیزم دختره ۱۲ ساله راهای جلوگیریو از حفظه .خب یکیشو استفاده میکردین دگ

الان راهای جلوگیریو گزاشتین واسه روزه مبادا؟😐😐😐

اولش حواستونو جمع کنین ک الان ب هول و ولا نیفتین 

اون بچه چ گناهی کرده ک نیومده باید بمیره

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
همش تقصیراین شوهراست خرابکارا 😂😂😂😂😂😂

وقتی دلت میخاد اونم خرابکاریشو میکنه دیگه😂😂😂

میخای چیکار کنی نگه میداری انشالله؟

شما خیلی گلی😊 ولی ما باغچمون دیگه جا نداره😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الانم باردارم بااین تفاوت😂😂

بااین تفاوت اگه دخترت 2سال ونیمشه دخترمن 2سال ویکماهشه

اگه بچه دومت 10ماهشه بچه دومم 4ماه شه، والان با وجود سه روش پیشگیری بخدا، بازم باردارم، 

خداوقتی بخواد بده داده دیگه، حالا برابچه دومم طبیعی بود روشمون ولی دیگه سر بچه دوم از ترس قرص میخوردم و طبیعی و ک ا همزمان هرسه تا باهم

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
عزیزم دختره ۱۲ ساله راهای جلوگیریو از حفظه .خب یکیشو استفاده میکردین دگ الان راهای جلوگیریو گزاشتین ...

باقسمت آخر حرفت صددرصد موافقم ک گناهی نداره بچه ولی عزیزم من خودم سه روش استفاده می‌کردم بخدا، حتی برا قرص گوشیم رو ساعت بود تاسر ساعت بخورمش، گوشیم آلارم میزد دیگه مامانم اینا یا مادرشوهرم اینا می‌دونستن میگفتن وقت خوردن قرص ولی.... 

و خودم و شوهرمم فارغ التحصیل دانشگاه پزشکی خیر سرمون ب مردم اینارو. میگیم و یاد میدیم ولی خب هیچکدوم از روش‌های پیشگیری صددرصدی نیست 97.98.99ان،ازشانس.من من جز اون 1 یا دو یا 3درصد بودم

ای وای میخوای نگهداری؟

عزیزم اینجور نگو ای وای خودت تو شرایط منی میدونی وقتی یکی اینجور میگه تو. دلم آدم. چجور خالی میشه

بله چرا نگهش ندارم؟ نمیتونم بچمو بکشم

باقسمت آخر حرفت صددرصد موافقم ک گناهی نداره بچه ولی عزیزم من خودم سه روش استفاده می‌کردم بخدا، حتی ب ...

اره خب درسته ولی میشه احتیاط کردش حینه رابطه

خیلیا بخدا حسرته بچه دارن ، ایناییم ک دارن قدر نمیدونن

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
اره خب درسته ولی میشه احتیاط کردش حینه رابطه خیلیا بخدا حسرته بچه دارن ، ایناییم ک دارن قدر نمیدونن

خب میگم احتیاط هم بود بصورت طبیعی همزمان با قرص 😅بخدا همین نمیدونم. چجور دلشون میاد از سقط یه طفل معصوم ب راحتی حرف میزنن یا اینکه انقد راحت آدم رو. دلسرد میکنن

خدا به هممون توانایی پذیرش هدیه ها و نعمت هاشو بده دامن همه منتظر هم سبز بشه ان شاء الله