mami75 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2776 عنوان بارداری 616 بازدید | 78 پست سلام دوستان کمک نیاز دارم و راهنماییییی بیاییید😭😭 1398/07/14 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami75 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2776 دوستان من یه دختر دوسال ونیمه و یه پسر ۱۰ ماهه دوباره باردار شدم دارم دیوونه میشم 😭😭
مریم۱۹۹۲ عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 6272 دوستان من یه دختر دوسال ونیمه و یه پسر ۱۰ ماهه دوباره باردار شدم دارم دیوونه میشم 😭😭 مبارکت باشه ایشالا خیره
ستاره07 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 11841 حالا میخوای چیکار کنی؟ میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
فاطمههههه۷۵۷۱ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 قدم نو رسیده مبارک😍😍😍😎 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
mami75 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2776 حالا میخوای چیکار کنی؟ نمیدونم بفکر سقط هستم همش
mami75 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2776 قدم نو رسیده مبارک😍😍😍😎 نههههه میخوام چیکار دوتا دارم
ستاره07 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 11841 نمیدونم بفکر سقط هستم همش چند هفتته؟ میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
فاطمههههه۷۵۷۱ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 نههههه میخوام چیکار دوتا دارم ناشکری نکن چیزیه که شده دیگه 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید
12670 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 6786 دارم دق میکنم اگه مامانم بفهمه منو میکشه 😂😂 عزیزم انگار خودتم بدت نیومده😉فک کن اینم هدیه خداست که بهت دادهجلوگیریتون چی بوده؟! دخترم دنیام❤️