2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

67 بازدید | 15 پست

چن ماه پیش خواستگار داشتم که باهاش صحبت کردم و زیاد ازش خوشم نیومد یکی اینکه کارش یه کارگر سادس بعد یک کم اخلاقش دوس نداشتم دیپلمه هم هست خودم دانشجو کارشناسی ام من ردش کردم بعد از چن ماه اومد تل بهم پیام داد که چرا جواب رد دارین و من دلم پیشتون مونده منم گفتم که اخلاقامون بهم نمیخوره و من دنبال کسی ام که وضع مالیش خوب باشه گفت باشه خوشبخت بشی و رفت حالا دوباره بعد از یه ماه دوباره پیام داد که کنجکاو شدم پروفایلتونو دیدم(پروفایلم یه انیمیشن عاشقانه بود)بعد انگار ناراحته منم جدی گفتم امری دارین گفت راستش همش دارم فکر میکنم جواب ردتون قانعم نمیکنه منم دوباره گفتم که دلیلای رد کردنم چی بوده بخصوص اینکه از دوستم شنیدم که سیگاریه وقتی گفتم بهش گفت اره و از وقتی اومد خواستگاری لب نزده گفت میرم ایندفعه با دست پر و اخلاقامو عوض میکنم و اینا..  برمیگردم دوباره ازت خواستگاری میکنم حالا منم گفتم بهت قول نمیدم منتظرت بمونم ولی همش گیر میده که بخدا دوست دارم و میخوام تلاش کنم بشم همونی که میخوای ولی این پسر هیچکدوم از ملاکایی که در نظر دارمو نداره بنظرتون چیکار کنم؟ذهنم درگیر شده خواهشا با تجربتون بهم کمک کنید💜  

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بلاکش کن بهت پیام نده 

هیچ مردی سر قولش نمونده که این دومیش باشه 

بعدم اشتباه محضه مردت سوادش از خودت پایین تر باشه 

چون سطح فرهنگش پایین تره دچار مشکل جدی میشی درست مثل خواهر خودم 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

سیگارو ترک نمیکنه, مطمئن باش

معیارای دیگه تو هم که نداره

بیکاری مگه?

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاکش کن بهت پیام نده  هیچ مردی سر قولش نمونده که این دومیش باشه  بعدم اشتباه محضه مردت ...

منم از همین میترسم اخه نمیتونم بلاک کنم چون مامانش دوست مامانمه و رفت امد خانوادگی داشتیم زشت نیست؟

خودمم دوس دارم از نظری تحصیلی بالاتر از خودم باشه ولی بخدا کلافه کرده هر چی میگم یه چیزی میگه😔

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

سیگارشو نمیتونه ترک کنه 

بیخیالش شو بنظرم

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
منم از همین میترسم اخه نمیتونم بلاک کنم چون مامانش دوست مامانمه و رفت امد خانوادگی داشتیم زشت نیست؟ ...

نه بابا چه زشتی داره مگه میخوای دوست مامانت رو بلاک کنی یه آقای غریبه و نامحرمه اصلا چه فضوله که همش میاد عکسهای شمارو چک میکنه 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
سیگارو ترک نمیکنه, مطمئن باش معیارای دیگه تو هم که نداره بیکاری مگه?

بیکار نیستم شانس ندارم دوستام خواستگار دارن منم دارم یدونه درست حسابی ندارم با این وضعیت بمونم خونه بابام بهتره😶

سیگارشو نمیتونه ترک کنه  بیخیالش شو بنظرم

من بیخیالم ولی اون ول نمیکنه هی رد میکنم میره میاد😔

بیکار نیستم شانس ندارم دوستام خواستگار دارن منم دارم یدونه درست حسابی ندارم با این وضعیت بمونم خونه ...

شک نکن

مجردموندن صدبرابر بهتر از ازدواج بد کردنه

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
من بیخیالم ولی اون ول نمیکنه هی رد میکنم میره میاد😔

جواب نده بزار خیالش راحت شه 

اینطوری تو هم درگیرش نمیشی

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
نه بابا چه زشتی داره مگه میخوای دوست مامانت رو بلاک کنی یه آقای غریبه و نامحرمه اصلا چه فضوله که همش ...

منم سر احترام بهش چیزی نگفتم ولی واقعا کلافم کرده تا میام زندگی عادیمو کنم میاد گند میزنه به فکرم

تازه مامانشم بهت ز زد بلاکش کن تا بفهمه شوخی نداری

جدی؟اخه بعضی وقتا می بینمش بد نیست؟خجالت میکشم😢

جواب نده بزار خیالش راحت شه  اینطوری تو هم درگیرش نمیشی

این دفعه چیزی گفت دیگه ج نمیدم🙏⚘

جدی؟اخه بعضی وقتا می بینمش بد نیست؟خجالت میکشم😢

ن بنده خدا برا زندگیت و ایندت رودرواسی نکن.همون مادره اگه فردا بشه مادرشوهرت مگه رودرواسیتو میکنه؟

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘