چن ماه پیش خواستگار داشتم که باهاش صحبت کردم و زیاد ازش خوشم نیومد یکی اینکه کارش یه کارگر سادس بعد یک کم اخلاقش دوس نداشتم دیپلمه هم هست خودم دانشجو کارشناسی ام من ردش کردم بعد از چن ماه اومد تل بهم پیام داد که چرا جواب رد دارین و من دلم پیشتون مونده منم گفتم که اخلاقامون بهم نمیخوره و من دنبال کسی ام که وضع مالیش خوب باشه گفت باشه خوشبخت بشی و رفت حالا دوباره بعد از یه ماه دوباره پیام داد که کنجکاو شدم پروفایلتونو دیدم(پروفایلم یه انیمیشن عاشقانه بود)بعد انگار ناراحته منم جدی گفتم امری دارین گفت راستش همش دارم فکر میکنم جواب ردتون قانعم نمیکنه منم دوباره گفتم که دلیلای رد کردنم چی بوده بخصوص اینکه از دوستم شنیدم که سیگاریه وقتی گفتم بهش گفت اره و از وقتی اومد خواستگاری لب نزده گفت میرم ایندفعه با دست پر و اخلاقامو عوض میکنم و اینا.. برمیگردم دوباره ازت خواستگاری میکنم حالا منم گفتم بهت قول نمیدم منتظرت بمونم ولی همش گیر میده که بخدا دوست دارم و میخوام تلاش کنم بشم همونی که میخوای ولی این پسر هیچکدوم از ملاکایی که در نظر دارمو نداره بنظرتون چیکار کنم؟ذهنم درگیر شده خواهشا با تجربتون بهم کمک کنید💜
تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
بیکار نیستم شانس ندارم دوستام خواستگار دارن منم دارم یدونه درست حسابی ندارم با این وضعیت بمونم خونه ...
شک نکن
مجردموندن صدبرابر بهتر از ازدواج بد کردنه
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!