2777
2789
آها گلم چون گفتی پاشویش کردن ولی خب جدیدنا از نوزاد تااااا پیر ۱۰۰ ساله تب میکنن آخه این چه ویروسیه ...

اره 

دکترم رفتم ولی خوب نشدم 

الان پیازم حلقه کردم گذاشتم تو جوراب پوشیدم ببینم چی میشه اینجا یکی میگفت خوبه 

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاد بیرون ک بیخابی بیشتره

مادرشوهرم گفته بدنیا بیاد دیگه با خودمه همه چیش.کمک دارم اون موقع دیگ😁

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

4 صب ورزش میکنی؟😐

میرم دانشگاه ساعت ۷:۳۰ کلاس دارم چاره ای ندارم ورزش از ۱۳ سالگی یکی از عادتای زندگیمه

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
طریقه پختش و میگی 

انگور رو بشور حبه کن بریز تو مخلوط کن یا با گوشکوب برقی له کن بعد صاف کن بذار رو گاز قبل از جوش اومدن واسه هر 5 کیلو انگور یه لیوان خاک مخصوص پخت شیره اصاف کن و هم بزن مواظب باش سر نره یهو میاد بالا کف و سیاهی هایی که میاد روشو بگیر دو تا جوش خورد بذار کنار 6-7ساعت بمونه خاک و ناخالصیاش ته نشین میشه بعد آروم بریز تو یه گونی برنج که آب انگورت صاف صاف شه آخراش که خاک داره رو نریز دوباره بزار رو گاز بجوشه  تا قوام بگیره و حاضر شه اگه زلال بودن شیره واست مهم آخر کار سفیده تخم مرغ رو هم بزن تا کف کنه بپاش تو قابلمه شیره کفها و سیاهی یایی که میاد رو قابلمه رو بگیر خیلی هام کدو حلوایی توش میریزن که اگه بخوای از روز قبل باید خورد کنی بریزی تو آب و آهک که تلخ نشه برگه زردآلو هم میشه بریزی خوشمزه میشه

خوردم  تن شویه هم کردم

با اب و نمک دریا پاشویه کن .فقط:نمک دریا نمک طبیعی فایده نداره.پاهاتم خشک نکن بزار خودشون خشک بشن...خیار دراز دراز ببر نازک بزار روی زیر بغلت .سریع تبو میکشه بیرون

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
با اب و نمک دریا پاشویه کن .فقط:نمک دریا نمک طبیعی فایده نداره.پاهاتم خشک نکن بزار خودشون خشک بشن... ...

نمک دریا نداریم 

پاهامو اب زدم خیارم امتحان میکنم حالا

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌