2777
2789
عنوان

منو شوهرمم بالاخره قهر كرديم😂😕

289 بازدید | 19 پست

لامصب دلسوزتر از مادره واسه داداشاش

هرچند رابطه دو طرفست ها اوناهم همينطورن اما خب ايشون  بيشتر تر 😂

خودش داره نابود ميشه از كمردرد ميخواد داداشش رو ببره واسه عمل

فلانى ميخواد بره فلان جا اين داوطلب ميشه بره باهاش

دهن منو سرويس كرده امشب واسه اولين بار باهم قهر كرديم بعد سع سال البته از خستگى بيهوش شد نفهميد من قهرم ولي قبوله😂

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

الان نمیفهمم خوشحالیتو 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشحال نيستم ك  ناراحتم

اهاااا 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
یکم بو پز خورد به دماغم  فان.بود#  

قهر شدن يا نشدن پز داره ؟يا خدا 😂

قهر نشدن حرص داره 

فك كن دعوا در حد قيامت بعد شب بياد تو بغلت بخوابه حال آدم ب هم ميخوره 

بچه ها من ب پسرم واکسن زدم طفلی خیلی اذیت میشه البته خداروشکر الان خوابیده همسرم هم خوابه ولی داره تو خواب میخنده ب نظرتون داره خواب چی میبینه بیدارش کنم بزنم زیر گوشش بگم آهای همسرجان من بیدار اذیت دارم میشم تو چرا داري میخندی 😀😅😅

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
بچه ها من ب پسرم واکسن زدم طفلی خیلی اذیت میشه البته خداروشکر الان خوابیده همسرم هم خوابه ولی داره ت ...

😂خوش بحالش نبابا بزار شاد باشه

یا خود خدااااااا ۸ تا جاریییییی ، نصفشون هم ناتو از آب دربیان میتونن ی رژبم رو تغییر بدن😶

ن خيلي خوبن البته زياد نميبنمشون 

من عروس كوچيكم اونا بچه هاشون همسن من هستن