2777
2789

دوستان سلام. بالاخره پسر منم واکسن 18و زد ولی طفلی از صبح نخوابیده جای واکسنش درد میکنه چیکار کنم براش ک دردش کمتر شه اصلا نمیزاره کمپرس س د بزارم دارم دیونه میشم میشه کمکم کنید😢😢😢

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

گلم باهاش بازی کن سرگرمش کن

اصلا کمپرسم‌نمیخواد بزاری براش

من بچم واکسنشو که زد

از همون جا بردمش تفریح و خونه کسایی که دوستشون داشت

بخاطر همین مشغول شد و خسته راحت خابید تبش هم کنترل کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطره استامینوفن بهش دادی؟

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

من سرچ کرده بودم و طبق تجربه بقیه یه شیافی گذاشتم و پسرم خوب شد، اما بعدش وقتی تو سایت گفتم همچین کاری کردم اکثرا دعوام کردن که چرا سرخود اون شیاف و گذاشتم.. منم ترسیدم

واسه همین اینجا نمیگم دیگه 😐😐😐

🖤

گلم باهاش بازی کن سرگرمش کن اصلا کمپرسم‌نمیخواد بزاری براش من بچم واکسنشو که زد از همون جا بردمش ...

منم این کارو کردم الان ک تنها شدیم بی قراریش بیشتر شده البته الان خوابید ولی هر پنج دقیقه بیدار میشه گریه میکنه

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖