2777
2789
عنوان

سفر پیاده به کربلا

89 بازدید | 5 پست

ما تصمیم داریم امسال با یه بچه ی سه ساله بریم اربعین کربلا.همه ی کار هامون رو هم‌کردیم. از عزیزان‌کسی هست که بخواد بره؟ از امنیت این روزهای اونجا خبر دارید؟

سفر بخیر 

برو امام حسین خیلی مهمون نوازه

سختی های این راه رو حضرت زینب جای همه بچه شیعه ها و محبین امام حسین کشیده خیالت تخت

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

سلام عزیزم میگن مرز خسروی بستس ولی درحال بازشدنه تو بغداد مشکل بوده که رفع شده فقط شلوغه زودتر برین تا یکی دوروز اینده که به اربعین نخورین

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم اینا امشب رفتن

خیلی از اشناها تو دو سه روز گذشته رفتن مشکلی نبوده

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»