2821
2789
عنوان

خدایا چرا

83 بازدید | 4 پست

بازم پ اومد تو خیال بارداری تشریفشو اورد اه چ صحنه بدیه وقتی مواجه میشی باهاش خسته شدم پنج ماهه منتظرم خسته شدم از اقدام کردن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

به خاطر پنج ماه این همه از دست خدا شاکی هستید؟😐

انشاالله که خدا به شما فرزند سالم و صالح بده،اما تا یکسال باردار نشدن طبیعیه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به خاطر پنج ماه این همه از دست خدا شاکی هستید؟😐 انشاالله که خدا به شما فرزند سالم و صالح بده،اما ت ...

ن شاکی نیستم پرسیدم چرا فقط چقدر خوب میشد خدا حکمت حاجتایی ک نمیشه رو بهمون میگفت زودتر..هر ماه صبرم کمتر میشه اخه تنبلی دارم ترس وجودمو میگیره ب این که خدایی نکرده بخوام چندسال منتظر بمونم خدا ب هرکس دلش میخواد بده دامنشو سبزکنه 😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز