2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح یک روز در میون بهش زرده تخم مرغ میدم بعضی موقع فرنی  میدم برای ناهار پوره میدم سوپ میدم میان وعده هم بهش میوه مثل موز و هلو و سیب بهش میدم اب میوه طبیعی هم بعضی موقع بهش میدم شب هم بهش سبک میدم مثل سوپ از غذاهای خودتون مثل برنج و خورشت یه خورده به کنین بهش بدین همین

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....

پسر من الان ۷ ماه و ۱۵ روزشه.یه عالمه قل میخوره ولی چهار دست و پا نمیره.غذا هم من چون رفلاکس داشت از چهار ماهگی دادم.فرنی و سوپ ماهیچه.الان دیگه تقریبا غذای سفره میدم.البته ن همه چی.صبحانه موز و آب سیب.عصرونه هم پوره هلو و انبه.

اهان حلیم و آش هم میتونی بهش بدی

فقط اونجا که شادمهر عقیلی میگه:"با کی میجنگی عزیزم،من ببازم تو نبردی!!"                                                                          حکایت خیلیاست.....

مادران گرامی آیا با روش نوین شستشوی کودک خود پس از باز کردن پوشک آشنا شده اید؟

صندلی شستشوی کودک بایا بی بی قابل استفاده در روشویی

حذف کلیه معایب در روش سنتی شستشوی کودک در روشویی دستشویی

#صندلی_شستشوی_کودک

اسی بچه خودت الان چهار دست و پا میره یان

بچه من؟

اره چهار دست و پا از هشت ماهگی میره و الان میتونه خودش بشینه و از جایی بگیره بلند شه دست دسی و رقص بلده

بچه من ۹ ماهشه وایمیسته دست میزنه بوس میفرسته میرقصه با با میگه دد میگه غذا بخواد هم میگ شیر بخواد به میگه فقط بمن میگه زی زی😑

غذاهم سوپ و کته و ماکارونی سیب زمینی هویج گوشت سبزی لوبیا سبزو... تقریبا همه چی میدم میان عده هم میوه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی