farih2a مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 660 عنوان لواشک شلیل 579 بازدید | 5 پست خوشمزه میشه?دستورش میفرستین 1398/07/13 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 خوشمزه مثل بقیه میوه ها ولی اگه با الو قاطی بشه خوشمزه تر کلا همه لواشک ها خوشمزه ان🤐 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
مهدابانو عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 8690 من درست کردم خیلی خوشمزه اس ولی طبق سلیقه خودم درست کردم اول با شکر پختمش بعد ریختمش تو مخلوط کن و کمی هم نمک ریختم توش بعد رو سلفون پهن کردم جلو افتاب خشک شد خیلی خوشمزه شده من از چیزای ترش خوشم نمیاد براهمین شکر ریختم و نمک
farih2a مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 660 خوشمزه مثل بقیه میوه ها ولی اگه با الو قاطی بشه خوشمزه تر کلا همه لواشک ها خوشمزه ان🤐 آلو ندارم.فردا بخرم😉
farih2a مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 660 من درست کردم خیلی خوشمزه اس ولی طبق سلیقه خودم درست کردم اول با شکر پختمش بعد ریختمش تو مخلوط کن و ک ... چه مقدار شکر بریزم?رو سلفون روغن بریزم که نچسبه یا نمیخواد?
مهدابانو عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 8690 چه مقدار شکر بریزم?رو سلفون روغن بریزم که نچسبه یا نمیخواد? من یه کاسه ریختم ببین طبعت شیرینه یا ترش تر دوست داری تستش کن مال من تقریبا سه کیلو یا بیشتر بود شلیلم نه سلفون خودش چربه بعد خشک شدن راحت جدا میشه