2789
عنوان

عشقم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4550 بازدید | 183 پست
درست عین تو بودم موقع جدا شدن بقدری محکم .الانم بینمون یک ادم مشترک هست حتی ولی اصلا ازش خبرنمیگیرم ...

ولی دوسش دارم  اولین عشق من بود نمیدونم چجوری از قلبم بیرونش کنم میترسم وقتی ازدواج کنم بازم دوسش داشته باشم😢بیچاره شوهرم😔

در من انگار کسی، در پی انکار من است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ مردی که بخودت به خاطر س  ک  س نمیره و هیچ مردی را با س   ک   س هم ...

تمام حرفات حق بود مه بهش پیام ندادم دوست احمقم گفت پیام بده گفتم بمیرمم نه خودمو سبک کنم؟؟؟؟

میشه  دست از طلب ندارم تا کام دل برآید
گند نزن به درست من دیگه حالم بد شد دانشگامو ول کردم الان مث سگ پشیمونم

نه امسال اگر قبول نشم سال بعد از همه چی خودمو به دور میکنم نمیذارم باعث شه هدفمو ول کنم 

دوستان حوصلم سررفته خخ امروزم ۶تا تا تاپیک زدم نمیشه بزنم‌بگم اونجااینجا میگم 😂😂یکی بیاد بحرفیم فقط پلیز مودب باشه😉

یه خوزستانیه شااده مردادیه مثل شییر❤😻😎فقط میگم‌مررسی خداجوونم که به عنوانه یه آدم فرصته زندگی دارم من عااشقه خودمم عاشقه عاشقه خودم هیچی تودنیا نمیتونه برام باارزشتر از خودم باشه دوس داشتنه خودم برام خیلیی حس قشنگیه چون به این نتیجه رسیدم وقتی خودمو دوس دارم به بقیه بیشتراحترام‌میزارمو اوناهم بیشتر دوس دارم...ازاشتباه بدم‌میاد ولی اشتباهاتمم دوس دارم چون اشتباه بهایه سخت سنگینیو درقبالش پرداخت کردم😊سعی میکنم تکرار نکنم روزگااربه کااام😄😄😄ودرمورده درخواستایه دوستیتونم پلیزندید چون تاییدنمیکنم کسیو تااطلاعه ثانویه حالوحوصله کل کل کردن هیچ احدوناسیو ندارم مگرحوصله خودمو ودرآخرم این جمله که میگه باورکنید خیلی درسته این جمله گاهی اوقات تنهایس خیلی بهتره باورکن بعضیا بیشتر تنهات میکنن  
توسل کن به امام رضا 😭

رفتم حرم دوروز پیش باحال بسیار بد گریه میکردم گفتم من دل نشکستم ولی اون دل شکست واگذار میکنم بخودت چون ذهنمو اذیت کرد روحمو اذیت کرد