2789
عنوان

عشقم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4548 بازدید | 183 پست
من کلی هنر بلدم مدرک کیک دارم مدرک شیرینی دارم مدرک نازکدوز دارم الان دوره مانتودوز دارم میرم کلاس ...

آفرین که اینقدر فعالی حیف تو بود برا اون مطمئنا لیاقتتو نداشته 

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولی دوسش دارم  اولین عشق من بود نمیدونم چجوری از قلبم بیرونش کنم میترسم وقتی ازدواج کنم بازم دو ...

منم اولین عشقم بود اولین رابطه ام بود یکجا خوندم عشق دوم قشنگتراز عشق اوله چون یکی میاد تمام باوراتو زیرو رو میکنه

میشه  دست از طلب ندارم تا کام دل برآید
خدالعنت کنه ب نفرسوم رابطه هااااا....ولش کن بره خودتو کوچیک نکن فقط همینومیتونم بگم

خدا ازش نگذره  واگذارشون کردم به خدا جفتشونو چون واقعا کاری از دستم برنمیاد 

میدونم یک روز حسرتمومیخوره

خدا ازش نگذره  واگذارشون کردم به خدا جفتشونو چون واقعا کاری از دستم برنمیاد  میدونم یک رو ...

منم همینجوری بودم عشق قبلش برگشت و رفت 😑چقدضربه خوردم اما بدون عشق بعدازدواج مهمه ن قبلش من الان عشقوباهمسرم داذم ن باکس دیگ اونقدررررر ازش متنفرم ک میخام سربه تنش نبااااشه

منتظراومدنت هستیم مسافرکوچولوی خووودم😻😍😘
منم همینجوری بودم عشق قبلش برگشت و رفت 😑چقدضربه خوردم اما بدون عشق بعدازدواج مهمه ن قبلش من الان عش ...

کاش عشقش بوده باشه عشقش ازد کرده این دوس دخترش بوده خخخ

خدا لعنتشون کنه