2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این کالسکه .عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 31 پست
اگه حتما میخای دلیجان بخری مدلخ روماشو بگیر انصافا خوشگله

اصلا بدرد نمیخوره فقط ظاهرش قشنگه خیلی بی کیفیته

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره.اره سبکه کریرشم سبکه

اره خیلی شیکه  ولی فک کنم سورمه ای بهتره ولی اینم باحاله

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....
اره خیلی شیکه  ولی فک کنم سورمه ای بهتره ولی اینم باحاله

اینو زن داداشم رفته عکس گرفته برام گفت ۲ م فک کنم با روروئکش  

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من دوستام دارن راضین

خیلی بده باورکن خودم چند جا رفتم باورکن خود فروشنده هامیگفتن نخر

استارتر منم این و انتخاب کردم. نظرت چیه

من چهارخونه دوست ندارم اما جدا ازچهارخونش قشنگه بازم الویت نظرخودت وشوهرت باشه

من چهارخونه دوست ندارم اما جدا ازچهارخونش قشنگه بازم الویت نظرخودت وشوهرت باشه

ممنون عزیزم. منم دختره ولی این رنگی انتخاب کردم

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

[QUOTE=107243120]خوشم اومد ولی ۲ میلیون؟؟؟ [/QUOTEمنم خودم قیمت کردم ۱۵۰۰ بود اما بدون روروئک 

زن داداشم گفت پارچش گفته اصل ایتالیای

[QUOTE=107243120]خوشم اومد ولی ۲ میلیون؟؟؟ [/QUOTEمنم خودم قیمت کردم ۱۵۰۰ بود اما بدون روروئک  ...

اگه روکشش مدل دیگه بردارم ارزون تر میشه

ممنون عزیزم. منم دختره ولی این رنگی انتخاب کردم

مبارک باشه عزیزم ان شاالله به سلامتی استفاده کنی