2777
2789
عنوان

شوهرم خسيسه😞

440 بازدید | 21 پست

قراره مامانم اينا براي سيسموني سرويس تخت خوابو بخرن...لباسو وسايل بهداشتي قراره خودمون بخريم اما شوهرم ميگ من نميخرم نكنه ميخاي بري ده ميليون وسيله بخري...چيكاركنم من دوس دارم زياد خريد كنم!بنظرتون چند در ميان،؟؟😞😔😫

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب اگه قراره خودت بخری، واقعا زیاد نخر ،بعدن با توجه به فصل و سایز یکی یکی بخر ،کلی که خرید کنی خیلی ...

بنظرتون چند ميشه؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

عزیزم کم کم بخرید.فعلا فقط لوازم لازمو بخر.چند دست لباس.حوله.لوازم بهداشتی.پتو و تشک و بالش.۵۰۰ تومنم نمیشه.بعد که بزرگتر شد کم کم کالسکه و کریر و اسباب بازی هم می خری براش و لباس.

۳تا۴میلیون!

جدي؟=چقدركم

چه مردا پروو شدن منم باردارم اونروز شوهرم میگه به مامانت بگو سیسمونی خوب وتکمیل بگیره گفتم جوش نزن چیزی که لازم باشه رو میگیرن.ولی خودم از پس اندازام میگیرم.مشکل مالی هم نداره نه پدرم نه همسرم ولی مردا خیلی زرنگن بخدا

من خودم همه چیزو خریدم که به مامانم اینا فشار نیاد اونا هم تخت کمد و طلا خریدن !!چیزای ریز و لباس حدودا ۶ تومن شد 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
چه مردا پروو شدن منم باردارم اونروز شوهرم میگه به مامانت بگو سیسمونی خوب وتکمیل بگیره گفتم جوش نزن چ ...

من هيچي پول نقد پس انداز ندارم

زیاد بخری پشیمون میشی بعد بچه ات دنبا بیاد هرجا لباس یا هرچی ببینی میخای بخری براش اونجوری که دنیا اومد خورده خورده بگیری باحالتره با خودش میری خرید از طرفی هم بعضی چیزها واقعا بی مصرفن و پول زیاد میخان 

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند