هرکسی فال حافظ براش درست بوده لطف کنه برام یه فال حافظ بگیره فقط لطفا هرکس این لطف رو میکنه اول برا حافظ شیرازی یه فاتحه بفرسته ممنونم عزیزان
شماره غزل رو و مصرع اول رو بهم بگین خودم از گوگل معنی غزل رو سرچ میکنم
فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من پیش یه سیدی میگیرم هر چی میگه مو ب مو درست از اب در میاد خدا خیرش بده
عزیزم فال حافظ میگیرن؟کجا هستن؟و اینکه پول میگیرن؟
ببخشید دوست عزیز سوالام زیاد شد
1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نیت حاجت دلتون صلوات هدیه به پنج تن ال عبا کردم
1
5
10
15
20
25
30
35
40