2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آخه من تاریخ واقعیو نگفتم برای همین نگران شدم 

میزنن ک ببینن چندروز گذشته ... تا اگه بتا پایین و بالا بود بگن نگران باشی یا ن...

یسری ها ۱۴روز بعد اقدام میرن ... یسری ها بعد تاخیر تو پریود ...

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

شایدمیخوان ببینن زودنیومدی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
چند هفته ایی؟

من مشکوک به بارداری بودم که جواب منفی بود 

شمام بعد اقدام هورموناتون بهم ریخت؟ منکه خیلی تغییرات تو خودم دیدم ولی باردار نبودم

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
من یه روز بعد موعدم آزمایش دادم ۱۰۴۰ بود بالای۲۵ مثبته بین۱۰ تا ۲۵ مشکوک زیر ۱۰منفی

نی نی منو شما تقریبا هم سنن

من درد واژن و درد استخوان لگن دارم شمام بگین چه علائمی دارین

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
نی نی منو شما تقریبا هم سنن من درد واژن و درد استخوان لگن دارم شمام بگین چه علائمی دارین

شما بعد اقدام از اولین اقدام پریودات تغییر نکرد؟

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
نی نی منو شما تقریبا هم سنن من درد واژن و درد استخوان لگن دارم شمام بگین چه علائمی دارین

عه چه جالب🌹😘

من  یه کوچولو کمر درد دارم 

من فقط از تهوع گرفتن میترسم ، فعلا که ندارم . شما تهوع دارین ؟

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰