2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

162 بازدید | 18 پست

دو تا بچه دارم زندگیم خیلی خوب نیست یعنی خیلی چیزا دارم  ولی شوهرم بد دله با خودش بیرون میرم ولی بدون خودش نمیذاره جایی برم میخواستم جداشم منتظر بودم پسرم بزرگ تر شه 1 شهریور پریود شدم بعد 10 نزدیکی بدون جلوگیری داشتم قرص اورژانسی خوردم ولی دیگه پریود نشدم در کمال تعجب باردار شدم داداشم  که در جریان زندگیم بود به زنش گفتهبچه واسش چیشه بندازش الان هم دلم میخواد بچمو داشته باشم هم میخوام از این زندگی برم شما بودید چکار میکردین

اگه کسی اطلاعاتی درباره ی طلاق داره لطفا کمکم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با مشاور صحبت نمیکنی؟؟ عزیزم مشاور بهتر میتونه مشکل شوهرت و زندگیتو حل کنه..اینجا ۹۰ درصد نظراتشون از سر ناپختگی و تجربیات اشتباه و حرص خودشونه...بنظرم برو پیش مشاور..حدقلش بعدا پشیمون نمیشی..حتی اگ درست نشه

تو زندگی خیلی اذیت میشی؟

نه خیلی ولی با مادر شوهر این همه سال زندگی کردن حرف اخم غر شنیدن سخته دو تا بچه کاری خونه اجازه نداشتن برای بیرون رفتن  

ینی چی عزیزم مشکلت چندان حاد نیس....شوهرخواهر منم اینطوریه ولی چاره ای نیس باخودش برو بیرون چه اشکالی داره اون طفل معصوما چه گناهیی دارن؟؟؟فکراینو کردی پس فردا نامادری چه بلاهایی سرشون میاره؟؟؟یکم منطقی تر فک کن....

ینی چی عزیزم مشکلت چندان حاد نیس....شوهرخواهر منم اینطوریه ولی چاره ای نیس باخودش برو بیرون چه اشکال ...

خوب با خودش هم به خاطر مامانش زیاد نمیتونیم بیرون بریم مریضه و کلا از تنهایی میترسه باید همش خونه باشیم

والا اگه خیییییییییلی زندگیت غیر قابل تحمله جدا شو بچه رم بیخیال شو  البته گفتنش آسونه 😐 خود ...

الان دیگه دارم میرم 6 هفته میترسم گناه باشه واسه سقط 

خوب با خودش هم به خاطر مامانش زیاد نمیتونیم بیرون بریم مریضه و کلا از تنهایی میترسه باید همش خونه با ...

اونم ببرید....یااگه نشد.. توخونه واسه خودت سرگرمی درست کن....همیشه که زنده نیس دیریازود فوت میکنه و شرایط شمام بهترمیشه ایشالاه...قبول میکنم سخته خیلیم سخته ولی طلاق نه به هیچ عنوان

خب چرا میخوای طلاق بگیری؟مشکل شما که وخیم نیست.

از روز اول تا الان تو یه خونه ایم من حق بیرون رفتن رو اصلا ندارم متوجه هستین چقدر سخته وقتی بچم میگه مامان چرا تو هم مثل بقیه مامانا نمیای بیرون نمیریم خرید چی بگم 

اونم ببرید....یااگه نشد.. توخونه واسه خودت سرگرمی درست کن....همیشه که زنده نیس دیریازود فوت میکنه و ...

دیگه با اومدن بچه ی سوم باید قید رفتن و آزادی رو بزنم یکی از دوستان گفت تو ماه سوم رفت دکتر و واسه ی دکتر شرایطشو توضیح داد دکتر 3 تا آمپول واسش نوشت زد و افتاد به خونریزی