میخوام آزمون آموزش و پرورش شرکت کنمولی دو دلم.یکی اینکه تنها یه نفر اونم تو یه شهری که دو ساعت راهه.دوم اینکه با یه نفر ظرفیت احتمال قبولیم خیلی کمه و تا این لحظه چیزی نخوندم سوم اینکه باردارم.شوهرم میگه انتقالی میگیری ولی به این راحتی ها انتقالی نمیدن.شما هم نظری راهنمایی دارین ممنون میشم
خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت میدونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
نه والا دلم خوش نیست شوهرم خیلی اصرار داره اونم چون قبلاً کار بود و نذاشت برم الان میگه خودت تلاش نمیکنی برا کار
خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت میدونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
به این اصلا فکر نکن که یک نفری موفق میشی اگه تلاش کنی بعدشم جایگزین یا انتقالی میگیری دوساعت راه که ...
انتقالی میگن پنج سال سابقه باید داشته باشی نمیدونم این تا چه حد درسته