2777
2789
عنوان

ملکه باش(قسمت۸)

274 بازدید | 11 پست

#بانوی_باکلاس

خود واقعی خود را دوست داشته باشید و زیبای خود را وابسته به لوازم آرایش مختلف ندانید!

همیشه زیبایی طبیعی خود را تحسین کنید و به دنبال کشف زیبایی واقعی و طبیعی در خود باشید و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ربطی نداره، اینجوری بیشتر حال میکنیم(با لوازم آرایش) و هرکاری که حال دلمو خوب کنه و به دیگران آسیب نزنه رو انجام میدم. 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

چشم قسمت ۹ کی میاد

😂😂😂😂

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

ربطی نداره، اینجوری بیشتر حال میکنیم(با لوازم آرایش) و هرکاری که حال دلمو خوب کنه و به دیگران آسیب ن ...

اینکه اره

ولی خب نباید با ارایش اعتماد به نفسو ببریم بالا

مثلا اگه یه روز ارایش نداشتیم نباید خودمونو کم ببینیم

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂
اینکه اره ولی خب نباید با ارایش اعتماد به نفسو ببریم بالا مثلا اگه یه روز ارایش نداشتیم نباید خودم ...

نه اونجوری ،ولی من شده تو اوج بیماری لاک زدم یا آرایش کردم حالم واقعا بهتر شده، اینا قانون نیست هرکس هرجور راحته و حال میکنه باید زندگی کنه،،، بحث اعتماد ب نفس اصلا جداست

نه اونجوری ،ولی من شده تو اوج بیماری لاک زدم یا آرایش کردم حالم واقعا بهتر شده، اینا قانون نیست هرکس ...

اینطوری که اره من خودم عشق ارایشم همش تو اینستا میگردم که میکاپای جدیدو یاد بگیرم

مث نقاشیه حی خوبی میده

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂
اینطوری که اره من خودم عشق ارایشم همش تو اینستا میگردم که میکاپای جدیدو یاد بگیرم مث نقاشیه حی خوبی ...

آره عزیزم ❤️