ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
ربطی نداره، اینجوری بیشتر حال میکنیم(با لوازم آرایش) و هرکاری که حال دلمو خوب کنه و به دیگران آسیب نزنه رو انجام میدم.
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
اینکه اره ولی خب نباید با ارایش اعتماد به نفسو ببریم بالا مثلا اگه یه روز ارایش نداشتیم نباید خودم ...
نه اونجوری ،ولی من شده تو اوج بیماری لاک زدم یا آرایش کردم حالم واقعا بهتر شده، اینا قانون نیست هرکس هرجور راحته و حال میکنه باید زندگی کنه،،، بحث اعتماد ب نفس اصلا جداست
اینطوری که اره من خودم عشق ارایشم همش تو اینستا میگردم که میکاپای جدیدو یاد بگیرم مث نقاشیه حی خوبی ...
آره عزیزم ❤️