2777
2789
لک لانه گزینی دیدم ده روز قبل پری سینه درد و خارش سینه کمی درد پریودی داشتم نفخ شکم بیحالی 

خوشبحالت منم دعا کن

مننچن وقته خارش شکم دارم و پهلو درد و درد تخمدان چپ ک بعضی وقتا تا کشاله رانم میره و موعدمم هفدهم هستش دعا کن کیست نباشه

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ک مامان میشی عزیزم استرس نداشته باش فعالیت سنگین هم انجام ندع

اوهوم ممنونم

وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
لک لانه گزینی دیدم ده روز قبل پری سینه درد و خارش سینه کمی درد پریودی داشتم نفخ شکم بیحالی 

منم توهم بارداری زدم این ماه 

البته ماهای قبلم توهم زیاد میزدم 

ولی این بار فرقش اینه که نوک سینم درد میکنه 

وقتی دستم بهش میخوره 

گاهیم خودش تیر میکشه یا لباسم جابجا میشه درد میگیره 

واسه همین اینبار توهمم شدیدتره 

شما درد سینت چجوری بود؟

منم توهم بارداری زدم این ماه  البته ماهای قبلم توهم زیاد میزدم  ولی این بار فرقش اینه که ...

من غده داخل سینم درد میگیره نوکشون هم حساس شده فقط میتونم سوتین بزرگ بپوشم ک اذیت نشم انشالله ک توهمت به واقعیت تبدیل میشه

من غده داخل سینم درد میگیره نوکشون هم حساس شده فقط میتونم سوتین بزرگ بپوشم ک اذیت نشم انشالله ک توهم ...

ده روز تا موعدم مونده شاید سه چهارروزه دیگه بی بی بزنم.

ممنونم .